Skrtel med kontrakt til 2012

Martin Skrtels agent Karol Csonto siteres i slovakiske medier på at hans klient blir presentert som Liverpool-spiller på en pressekonferanse i ettermiddag. Anderson får ikke spille.

Liverpool FC har innkalt til pressekonferanse på Melwood klokken 14.30 i ettermiddag. Der vil trolig Martin Skrtel bli presentert som ny Liverpool-spiller for media og fans.

Det slovakiske nettstedet profutbal.sk melder at Skrtel vil signere en kontrakt på fire og et halvt år med Liverpool. Hans agent, Karol Csonto, blir der også sitert på at den duellsterke midtstopperen, som av enkelte blir beskrevet som en hurtigere utgave av Sami Hyypiä, høyst sannsynlig ikke vil spille i Middlesbrough i morgen.

Skrtel vil heller ikke kunne spille i omkampen mot Luton, da FA-cupreglementet krever at alle som spiller i en omkamp også må ha vært spilleberettiget for klubben i den opprinnelige kampen.

Anderson får ikke spille mot Liverpool
Det samme reglementet ser også ut til å forhindre Paul Anderson i å spille mot Liverpool, dersom Liverpool og Swansea skulle vinne sine omkamper og møtes i 4.runde. I reglementet står det nemlig at fotballforbundet ikke vil gi tillatelse til at utlånsspillere spiller FA-cup mot klubben de er utlånt fra.