Skrtel ønsker gjensyn med Russland

Martin Skrtel er aktuell for spill på Old Trafford, men blir også bedt om å se fremover. Juniorene tapte mot Fluminense. Flere uttatt til landskamper.

Svak debut
Overraskende nok, med Rafael Benitez som manager i Liverpool, er det flest spørsmålstegn vedrørende uttaket av forsvaret foran morgendagens storkamp mot Man Utd.

Jamie Carragher vil helt sikkert spille, men i bortekampen mot Inter nylig valgte Rafa å sette Carra ut på høyrebacken og bruke Sami Hyypiä og Martin Skrtel inne i midten. Hyypiä med sin luftstyrke og Skrtel med sin fart utfyller hverandre godt, og man vil da samtidig få alle tre med når det blir dødballer i mot. Hvis Rafa velger å trekke Carra inn i midten vil ventelig Arvalo Arbeloa spille back. På motsatt side av forsvarsfireren står det mellom John Arne Riise og Fabio Aurelio, og hvor brasilianeren har blitt gitt mest tillit de siste ukene.

Til LFC Magazine innrømmer Martin Skrtel at han hadde svak debut for Liverpool, men slovakeren har siden bare blitt bedre og bedre. Etter å ha kommet fra spill i den russiske ligaen med Zenit St Petersburg bekrefter han at han gjerne avslutter sesongen nettopp i Russland, da finalen i Champions League som kjent spilles i Moskva 21.mai.

- Det ville vært fantastisk om jeg kunne komme tilbake så fort, og da i en finale i Champions League, sier den høye stopperen.

- Men det er langt fram, og det er mange kamper som skal spilles før den tid. Å se for langt fram er aldri særlig lurt.

- Vår første prioritering vil være å kvalifisere oss til neste års turnering gjennom å bli nummer fire i ligaen. Det at vi slo ut et lag som Inter viser imidlertid at vi kan være i stand til å komme langt i Champions League. En kan likevel ikke ta noe for gitt, det er bare å se tilbake på kampen mot Barnsley.

Martin debuterte i nettopp FA-Cupen, mot lille Havant og Waterlooville, og hadde ingen god første kamp i den røde trøya. Siden har han imidlertid snudd inntrykket til mange av de på The Kop som undret seg over hans kvaliteter etter at amatørene hadde rystet favorittene.

- Jeg visste de var et lag utenfor ligasystemet, men jeg undervurderte dem definitivt ikke, minnes Skrtel møtet med Askeladden. - Det var likevel en overraskelse at de var så bra.

- De gjorde det vanskelig for oss. Selv om det ikke var min beste kamp håper jeg at jeg har bevist overfor fansen at jeg er bedre enn tilfellet var den dagen.


Tap for juniorene
Liverpool har tapt 3-4 for brasilianske Fluminense i en turnering i Abu Dhabi i de forente arabiske emirater. Vi forventer å få flere opplysninger fra kampen senere.


Yossi fortsatt kaptein

I raden av helrøde spillere som vil være opptatt med landskamper til neste uke er Yossi Benayoun bekreftet som fortsatt kaptein for Israel når man spiller privatlandskamp mot Chile.

Nikolay Mihaylov, keeperen som er utlånt til Twente, er med i troppen til Bulgaria foran en bortekamp mot Portugal i EM for U21-landslag.