Skrtel tilbake i trening

Martin Skrtel er nå tilbake i trening, og vil være aktuell for lørdagens ligakamp mot Middlesbrough. Zlatan Ibrahimovic tror Inter vil vise seg som det beste laget over to kamper.

Midtstopper Martin Skrtel skadet håndleddet mot Chelsea, og måtte stå over både helgens FA cupkamp mot Barnsley, og Champions League-oppgjøret med Inter på tirsdag. Det viser seg nå at det er en leggskade som har vært problemet til slovaken, som nå er på bedringens vei.

- Behandlingen har gått bra, og det har bare blitt bedre og bedre. Prognosene sa at jeg ville være ute i ti dager, og vi er nå på den niende dagen, sier Skrtel til SITA.

Den nyankomne forsvareren var fornøyd med lagkameratenes innsats i tirsdagens 2-0 seier mot Inter, som nå betyr at Liverpool er favoritter til å ta seg videre til kvartfinalen.

- Hele laget spilte bra, og vi var det beste laget i samtlige 90 minutter. Vi ga ikke Inter noe som helst. Selfølgelig ble oppgaven enklere da Marco Materazzi ble utvist, selv om kortet muligens var strengt idømt. Det var synd vi ikke scoret flere mål, men 2-0 er et meget bra utgangspunkt til returkampen på Guiseppe Meazza. Jeg tror vi vil gå videre, avslutter stopperen.

Zlatan tror det fremdeles er mulig
Inters stjernespiss Zlatan Ibrahimovic har hatt en eventyrlig sesong så langt. På Anfield på tirsdag kveld fikk svensken dog lite til, men føler likevel at laget hans gjorde en god kamp.

- Jeg synes Inter gjorde det bra i 85 minutter. Da Cordoba ble skadet var det et slag i ansiktet, for han spilte meget bra. Det var ikke bare han som var bra, og jeg synes alle ti kjempet godt, sier angriperen til La Gazzetta dello Sport.

- I de siste fem minuttene slapp vi inn to mål, noe som føltes som en kniv i hjertet etter alt arbeidet vi hadde lagt ned.

Ibrahimovic ser nå fremover mot returoppgjøret på Guiseppe Meazza om tre uker, og er fullt klar over hva laget hans må gjøre når den tid kommer.

- Vi må score minst to mål. Det er to ting vi må gjøre. Det første er å angripe, og det andre er å spille elleve mot elleve, for det er ikke noe vi gjorde på tirsdag. Da vil du se hvem som er det beste laget av Inter og Liverpool, og jeg er sikker på at det er oss.