Småskadet Benayoun glad for innhopp

En smell på trening begrenset spilletiden for Yossi Benayoun i går kveld. Tap for AFC Liverpool. Paul Anderson 20 år. Sabra med ledige plasser på Spurs-kampen.

Yossi Benayoun tar mål av seg til å gjøre det enda bedre og få enda mer spilletid i sin andre sesong som Liverpool-spiller.

- Jeg tror på meg selv, og at jeg er i stand til å gjøre det, sier han til Liverpoolfc.tv.

- Jeg syntes jeg hadde en god sesong i fjor, men nå ønsker jeg å bli enda bedre og score flere mål. Men mye avhenger av hvilken rolle manageren gir meg. Min jobb er å gjøre alt jeg kan til lagets beste, slår han fast.

Benayoun spilte de siste 26 minuttene mot Hertha Berlin i går kveld, og mener at dette var den tøffeste motstanderen som Liverpool har møtt så langt i preseason.

- Vi spilte mot et godt lag, som spilte god fotball, og det var en god test for oss. Jeg er sikker på at vi vil bli enda bedre, og jeg føler meg trygg på at vi skal være i god form når sesongen starter, sier han.

- Gårsdagens kamp minnet meg litt om en europacupkamp. Det var mange supportere på tribunene, og vi ønsket å vinne. Det var ikke så mange bytter som du vil forvente i en preseaonkamp, ettersom kampen var viktig for begge lag. Vi hadde noen brukbare sjanser, inkludert straffesparket, men det ville seg ikke. Men det er bare preseason ennå.

- Jeg føler meg i god form. Jeg fikk ikke så mye spilletid mot Hertha, ettersom jeg hadde pådratt meg en liten skade på trening, men jeg fikk likevel et innhopp som jeg mener gjorde godt. Forhåpentligvis vil både jeg og resten av laget nå ha fremgang i tiden som kommer.

Tap for AFC
AFC Liverpool gikk på sitt aller første tap i går kveld, da Marine ble for sterke og vant 2-1 i det som var historiens tredje kamp for AFC. Marine ligger for øvrig tre divisjoner over AFC Liverpool i det engelske divisjonssystemet.

Anderson fyller år
Utlånte Paul Anderson, som skal spille for Nottingham Forest denne sesongen, fyller 20 år i dag. Vi gratulerer!

Sabra har ledige plasser til Tottenham
På grunn av avbestillinger har Sabra Sportsreiser åpnet Liverpools hjemmekamp mot Tottenham for salg igjen.

- Vi har noen ekspresspakker ledige til 4 100 kr, forteller Khurrum Bhatti hos reiseoperatøren.

Han henviser til følgende link for mer informasjon: http://www.sabratours.no/index.asp?intOpenID=19&action=other&otherid=139