Snart avgjørelse for Alonso

Xabi Alonso forbereder seg til semifinale i EM, og et svar angående hans klubbfremtid kan også komme om kort tid. Portsmouth avventer angående Peter Crouch.

Til tross for at tabloidavisene stadig spekulerer angående transferbudsjettet til Liverpool, og det er forskjellige variasjoner av hvilke spillere som går og som kommer inn, synes det å være stillingskrig i forhold til sommerens kjøp og salg på Anfield.

Ifølge dagens Liverpool Echo møtes ledelsen i Juventus i dag til et møte for å diskutere om man skal komme med et nytt og høyere bud for Xabi Alonso.

Alonso har antydet at han kunne tenke seg å spille for den gamle dame i Torino, men mens Liverpool skal forlange £16M for midtbanespilleren har italienerne tidligere vurdert ham til £14M.

Et akseptabelt bud fra Juve for Alonso kan også åpne opp for at de røde kommer med et siste og forhåpentligvis avgjørende fremstøt for å sikre seg Gareth Barry.

Avisene bringer også gamle sitater fra Harry Redknapp om at Peter Crouch blir for dyr for Portsmouth. Kremmeren Redknapp sitter foreløpig på gjerdet etter at man skal ha fått et avslag på et bud på £9M. Forskjellige kilder varierer fra £10M til £12M for hvilken prislapp som Liverpool har satt på den lange spissen.