SOS vil ha amerikanerne ut - NÅ!

Dersom Tom Hicks og George Gillett ikke takker ja til tilbudet fra DIC lover supporterunionen Spirit of Shankly massive demonstrasjoner i forbindelse med morgendagens kamp mot West Ham.

Den ferske supporterunionen Spirit of Shankly (SOS) gjør det i en uttalelse på ynwa.tv i kveld helt klart at de ønsker Tom Hicks ut av klubben nå, og de oppfordrer alle supportere til å si sin mening om amerikaneren i forbindelse med morgendagens kamp mot West Ham.

Uttalelsen fra SOS lyder som følger:

"Hicks sier Nei. Vi sier Forsvinn. Uttalelse fra Spirit of Shankly.

Liverpool-formennene Tom Hicks og George Gillett har fått en ideell mulighet. En mulighet til å forlate klubben, å gjøre det riktige. De ønsket profitt, og nå har de blitt tilbudt profitt. De kan takke ja for sin egen skyld og for vår skyld. Men vil de gjøre det?

Al-Ansari snakker om at Tom Hicks sin verdsetting av klubben er "i drømmeland". Mr Hicks er enda lenger inne i drømmeland om han tror at han noen gang vil bli akseptert i LFC. Han er en rik mann, en forretningsmann, men han vil da utvilsomt ønske å nyte sine investeringer. Dersom han står steilt på å bli værende understreker han bare hva vi allerede vet, at han er i klubben kun av en årsak; pengene og pengene alene.

George Gilletts stillhet er øredøvende. Han er ikke lenger interessert i å sjarmere oss. Han ønsker å komme seg ut med maksimal profitt. Vel, nå er det på tide at begge kommer frem fra gjemmestedene sine og forsvinner fra klubben vår, Mr Gillett.

Vil de gjøre det rette, og selge seg ut? De er ikke ønsket i klubben, og det må vel selv de vite. Vi ønsker å komme oss ut av denne håpløse situasjonen vi har havnet i. De ønsker penger, og de har blitt tilbudt millioner for å kaste bort ett år av vår tid.

Sier de nei til tilbudet fra DIC er det mot viljen til nesten alle supporterne. Så da vil de ikke lytte til fansen. Det vil i så fall være den klareste indikasjonen på at de ikke bryr seg om fansen. De ønsker bare å tjene penger på oss. De ønsker å selge "Kop" som varemerke, og de bryr seg ikke om meningene til den tolvte mannen som de har hyllet slik.

Dere har - vi har alle - nå blitt gitt en mulighet. Dersom eierne takker nei til DIC sitt tilbud, skal vi benytte sjansen under West Ham-kampen til å la det bli kjent at vi ikke akter å legge oss ned.

Dersom eierne ikke sier noe om dette nå, skal vi benytte anledningen til å hamre inn i dem vårt ønske som Liverpool-supportere. De har gitt oss en sjanse til å si vår mening. DIC har gitt dem en sjanse til å forlate klubben med en viss verdighet og en enorm profitt.

Grip sjansen - la det bli kjent hva vi ønsker.

Spirit of Shankly"

Newcastle uten Barton på lørdag
Newcastle får ikke benytte seg av Joey Barton i lørdagens kamp på Anfield. 25-åringen er av britisk rett bannlyst fra Merseyside etter et overfall i Liverpool sentrum den 27.desember. Newcastle har forsøkt å få lempet på restriksjonene uten hell.

Fire klare for kvartfinalene
I kveld ble de fire første lagene klare for kvartfinalene i Champions League. Arsenal, Manchester United, Barcelona og Fenerbache er nå alle potensielle motstandere dersom Liverpool går videre på bekostning av Inter neste tirsdag. Trekningen finner sted fredag 14.mars.