Southend-spiller på prøve

Southends midtbanespiller Medi Abalimba har fått lov til å spille kveldens reservelagskamp for Liverpool. Brouwer synes overgangen til engelsk fotball var vanskelig.

Southends midtbanespiller Medi Abalimba har trent med Liverpool i noen dager, og var også på prøve hos merseysiderne og Manchester United forrige sesong.  Kongoleseren, som fyller 17 år i neste uke, har fått tillatelse til å spille for Liverpool i kveldens reservelagskamp på City of Manchester Stadium.
- Liverpool tar en ny kikk på Medi etter forrige sesong for å se hvordan han har forbedret seg. Det er en god erfaring for ham, og det kaster lys over noen av spillerne vi har begynt å produsere når lag som Liverpool er interessert, uttaler Southends juniormanager Ricky Duncan.


Tøff overgang fra nederlandsk fotball
Jordy Brouwer er trolig et av spissvalgene til Gary Ablett i kveld. Nederlenderen kom fra Ajax i januar 2007, og har også aldersbestemte landskamper for Nederland.
- Da jeg kom hit, var det vanskelig å spille engelsk fotball. Det var mye mer fysisk enn i Nederland, men jeg har blitt bedre på det området. Jeg tror jeg har blitt sterkere fysisk.

- Selvsagt var det en vanskelig avgjørelse å forlate Ajax, men man får alltid slike avgjørelser i fotball. Å komme til Liverpool var en sjanse jeg får én gang i livet.

Brouwer like å ta ekstra økter med Ryan Babel på Melwood.
- Jeg ser opp til alle spillerne, spesielt spissene. Sammen med Ryan Babel blir jeg igjen noen ganger etter trening. V jobber sammen, med ballbehandlingen og alt.

- Selvsagt er han en jeg beundrer. Jeg kjente litt til ham fra Ajax.