Spearing drømmer om spilletid

Jay Spearing håper han blir involvert også i de neste kampene mot Wisla Krakow og Hertha Berlin, etter et godt innhopp mot Luzern. Filip Nilsson, 15-årig keeper fra Sverige, skal trene på akademiet.

- Må gjøre mitt beste
Jay Spearing fikk en snau halvtime på Liverpools sentrale midtbane i 2-1 seieren over Luzern, og scouseren greide seg bra på et tidspunkt når de røde begynte å bli tunge i beina etter en nokså frisk 1.omgang.

Liverpool avslutter sitt opphold i Sveits med å spille kamper mot Wisla Krakow og Hertha Berlin, og 19-årige Spearing håper han fortsatt får mulighet til vise seg frem med førstelaget.

- Det sier seg selv at hver mulighet jeg får til å spille med førstelaget er en stor erfaring for meg, forklarer Jay til Liverpools hjemmeside.

- Jeg må bare fortsette å jobbe hardt, gjøre mitt beste på hver eneste treningsøkt og vise sjefen hva jeg er laget av.

- Forhåpentligvis kan få jeg litt mer spilletid mot Wisla Krakow på lørdag, men det er opp til sjefen.

- Jeg syntes Voronin viste glimrende overblikk ved det andre målet, sier Spearing om gårsdagens seier mot Luzern. - Det var glimrende å se at keeperen stå for langt ute og det var også en ypperlig pasning fra Dani Pacheco som gjorde at Lucas kom fri og scoret åpningsmålet.

Etter Wisla Krakow førstkommende lørdag reiser Liverpool til Berlin, hvor de skal møte Hertha på den mektige Olympiastadion.

- Det er definitivt noe jeg gjerne vil være med på, drømmer Spearing om utsiktene til å spille i en slik arena. - Å spille der ville vært stort og jeg må prøve å gjøre det jeg kan for å presse fram en mulighet for meg selv.


Til Liverpool i august
Klubben Vellinge IF har sendt ut en pressemelding om at deres keepertalent, 15-årige Fillip Nilsson, skal trene på Liverpools ungdomsakademi i august.

"Vellinge IF's keepertalent Filip Nilsson 15 år, har blitt oppdaget av Liverpool FC, som har tilbudt Filip et treningsopphold. Filip har takket ja til forespørselen og reiser til Liverpool 18.august for å være med på en uke med trening og kamper.

Det er naturligvis stort både for Filip og Vellinge IF at en av verdens mest kjente fotballklubber har vist interesse. Liverpool har vært i kontakt med formann i Vellinge IF, Stefan Rask, og bedt om tillatelse fra klubben, noe vi med stolthet har gitt godkjennelse for."