Spennende duo

Rafael Benítez var godt fornøyd med hva Torres og Keane presterte sammen i 4-0-seieren mot Rangers på Ibrox. Rafa mener N'Gog viste kvaliteter.

Rafael Benitez mener Robbie Keane og Fernando Torres allerede har vist glimt av hva som kan bli et godt samarbeid i  Premier League. Duoen spilte sammen for første gang i de første 45 minuttene i Liverpools 4-0-seier over Rangers på Ibrox lørdag.

Det var flere tegn på en god forståelse mellom dem, og Benítez var også fornøyd med måten de jobbet sammen med andre lagkamerater, som Steven Gerrard, Yossi Benayoun og Dirk Kuyt.
- Begge spillere viste virkelig god bevegelighet, men forståelsen var også god mellom dem og Steven Gerrard, samt når Yossi Benayoun og Dirk Kuyt gikk innover, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Vi hadde fem offensive spillere som viste at de er veldig smarte og besitter kvalitet.

19-åringe David N'Gog scoret sitt første mål etter overgangen fra Paris Saint Germain, Også Xabi Alonso og Yossi Benayoun fant veien til nettmaskene.
- N'Gog viste kvalitet, og jeg sier alltid det samme: vår speideravdeling jobber virkelig hardt for å finne unge spillere til en god pris. Forhåpentligvis var det første av mange mål.

- Vi viste fra starten at vi ønsket å imponere og vinne mot et godt lag.

- Begge lagene jobbet hardt i første omgang, men vi hadde bra ballinnehav og spilte med høyt tempo. Vi scoret ett, selv om vi hadde noen problemer mot slutten, så kontrollerte vi 1.omgang.

- Andre omgang var mer åpen, slik at det ble lettere for oss å flytte ballen og spille den.

Kampen gjorde også godt for Keane. 28-åringen har vært i Liverpool i mindre enn en uke, og Benítez er svært fornøyd med den tidligere Tottenham-spilleren så langt.
- Robbie har funnet seg fint til rette, forteller Benítez

- Han er en smart spiller, og han har arbeidet meget hardt. Han er lykkelig her. Forhåpentligvis vil vi se mange gode bevegelser og mål fra ham.

- Vi har noen ledertyper på laget. Og litt etter litt vil hver ha sin egen posisjon.