Spill med legendene

Guttedrømmen om å få spille med en legende fra Liverpool kan bli oppfylt. Se Fernando Torres herje med AC Milan som tolvåring.

Fest i Florø
Mang en Liverpool-fan har nok drømt om å spille sammen med idoler som Ian Rush, Steve McManaman, Bruce Grobbelaar og John Aldridge. Under årets fotball- og musikkfestival i Florø vil drømmen bli realisert for en heldig velgjører. I en veldedighetsauksjon hvor pengene går til Right To Play, vil nemlig en plass på Liverpools legendelag under den ovennevnte festival selges ut til høystbydende. Kjøper er der garantert minimum ti minutter på Florø Stadion, med kapteinsbindet rundt armen, idet Liverpools legendelag skal bryne seg på tidligere norske toppspillere lørdag 12. juli. Man kan også by på en plass i Liverpools startellever i kampen mot Viking på Stavanger Stadion 10. juli.

Om noen skulle være interessert i å by på en startplass med legendene, kan de klikke seg inn på følgende lenke for å delta i budrunden: www.qxl.no


Hattrick-helt Torres
Flere har oppfordret oss til å legge ut en link om et opptak av Fernando Torres som 12-åring for Atletico Madrid, hvor han setter inn tre mål i en ungdomsturnering mot AC Milan. So here goes.