Spillere søker seg mot Liverpool

Fansen til Aston Villa raser mot Gareth Barry, mens klubben venter på et fjerde bud fra Liverpool. I Tottenham er man nervøse etter rapporter om at Robbie Keane skal ha bedt om transfer.

Brente broer
Gareth Barry har brent ytterligere noen broer etter å ha kritisert sin manager i den engelske tabloidpressen over helgen, og i følge lokalpressen i Birmingham raser nå fansen i Aston Villa mot den tidligere så lojale kapteinen.

En overgang til Liverpool synes stadig nærmere for 27-åringen, og Martin O'Neill har uttalt at Barry kan få gå så snart man har fått et akseptabelt bud fra Anfield.

I følge Liverpool Daily Post avventer imidlertid de røde et nytt fremstøt, etter tidligere å ha fått avslag på bud på £10M, £12M og £13M. Villa skal be om £18M, men Rafa Benitez og Liverpool vil føle at de får stadig bedre kort på hånden ettersom spilleren selv tydelig mener at dette er en sjanse han ikke kan la gå fra seg. En ser for seg en situasjon hvor Aston Villa vil motta godta en siste bud på £15-16M.


Rastløs Keane
Etter at nyheten kom i helgen om at Liverpool skal ønske å kjøpe Robbie Keane, og vil være villig til å la Peter Crouch være en del av handelen, er det stadig flere aviser som har fulgt opp saken.

Ifølge Daily Mail har Keane, som fyller 28 år om en uke, nå bedt om å få gå til klubben han fulgte som guttunge og som kan gi ham spill i Champions League.

Et problem vil være at Dimitar Berbatov også skal søke seg vekk og at Darren Bent er til salgs, slik at dersom Tottenham selger Keane vil man måtte risikere å måtte finne et helt nytt angrep foran neste sesong.

Liverpool skal verdsette Crouch, som bare har et år igjen av sin kontrakt med de røde, til £10-12M, mens det nevnes en prislapp på opp mot £20M for Keane. Ifølge Daily Mail vil Liverpool prøve å gjøre en byttehandel hvor det sendes en sjekk på £5M i tillegg til Peter Crouch.