Spurs avviser ikke salg av Keane

Tottenhams manager er forsiktig i uttalelser angående klubbens ettertraktede angripere. Røde unggutter direke på fjernsyn i kveld. Poloskei kom skadet til Liverpool.

Realistisk Tottenham
Robbie Keane linkes stadig sterkere til Liverpool, og det ryktes om at en overgang for den 28-årige iren til Anfield kan være nær forestående. Samtidig skal Manchester United ha Dimitar Berbatov øverst på sin ønskeliste. Manager Juande Ramos velger å se det hele fra den filosofiske siden, og avviser ikke at hans mest benyttede spissduo fra forrige sesong nå kan være på vei vekk.

- Vi får se hvordan dette ender, men vi snakker om to veldig viktige fotballspillere, sier Ramos til AS og gror dermed ytterligere oppunder spekulasjonene om at man må bygge et helt nytt angrep på White Hart Lane foran neste sesong.

- For øyeblikket tilhører de oss, men uansett hva som skjer er vår hensikt å ha en god tropp med et potensial som kan gjøre oss bedre enn sist sesong.

- Vi må være realistiske, og se hvor vi starter fra og hvem vi konkurrerer med.

- Viktige klubber har brukt mye penger gjennom mange år og har et forsprang, derfor sier de at de ønsker å kjøpe våre spillere.

- Vi ser at det nå er en topp fire bestående av Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal, som er de lagene som har kvalifisert seg for Champions League de siste årene og som gjør dem vanskelig å konkurrere mot.

- Vårt mål er å kunne bli blant de fire beste, men vi er klar over at det er vanskelig og at andre har de samme hensikter.

- Hos Tottenham har vi en klar filosofi når det gjelder å kjøpe og selge. En må forstå at dette er en klubb som også er en forretning og må levere et finansielt resultat hvert år.

- Tanken er å kjøpe unge spillere, lovende og talentfull, og hvis tilbud kommer på eldre spillere må vi se på dem og vurdere hva som er best for klubben.


Nemeth mot San Jose
Eurosport 2 sender i kveld Ungarn v Spania direkte fra EM for U19 kl 18.00. Det betyr at Krisztian Nemeth trolig vil stå direkte overfor Mikel San Jose, når Liverpools unggutter skal prøve å føre sitt lag videre fra gruppespillet. Peter Gulacsi og Andras Simon er også med i den ungarske troppen. Kampen går også i opptak på Eurosport kl 23.30.


Midtstopper på plass
Agenten til Zsolt Poloskei, har fortalt til ungarsk presse at 17-åringen nå er på plass i Liverpool, men at en skade gjør at unggutten foreløpig ikke kan spille kamper.

- Ledere i Liverpool hadde sett ham spille i et par år og snakket høyt om ham, slik at det var forventet at han ville få en kontrakt, sier agent Tibor Pataky.

- Han kom til Liverpool med en skade, men klubben ønsket likevel at han skulle skrive under og etter noen dager kunne Poloskei begynne å trene. Liverpool har muligheten til å skrive en fast avtale etter et år på utlån.

Faren til Zsolt, Gabor Poloskei, er trener for førstelaget til den store klubben Honved. - Jeg er veldig stolt og har raskt blitt en stor fan av Liverpool, sier nå det faderlige opphav.