Stadionavgjørelse innen to uker

Rick Parry er imponert over gårsdagens stadionpresentasjoner, og sier at en avgjørelse blir tatt snart. Innen to uker, sier Hicks. LFC har ikke mottatt noe offisielt bud fra Juventus på Sissoko.

En avgjørelse vedrørende designet på Liverpools nye stadion i Stanley Park vil bli tatt i løpet av de neste to ukene, skriver Liverpool Daily Post i ettermiddag. En talsmann for Tom Hicks uttaler til avisen at man har gjort utmerkede fremskritt under gårsdagens møte i New York, der også George Gillett og Rick Parry var tilstede for å overvære presentasjonene fra de to arkitektfirmaene som har kommet med hver sin løsning på stadionplanene.

- Vi har gjort store fremskritt i forhold til å bestemme stadiondesignet, og vi håper at den endelige avgjørelsen skal foreligge innen to uker, siteres talsmannen.

Daglig leder Rick Parry uttaler til Liverpool Echo at det nye stadionanlegget vil være verdt den ekstra ventetiden, og legger til at man hadde et konstruktivt møte med arkitektene i New York. Firmaene HKS og AFL håper begge å vinne kontrakten med Liverpool FC, og la frem hvert sitt forslag under gårsdagens presentasjon.

Dallas-firmaet HKS skal ha kommet med en revidert versjon av de opprinnelige planene som ble vraket i desember. Manchester-firmaet AFL kom med sitt eget forslag. Begge firmaene lanserte detaljerte planer for design, kostnader, tidsramme og planleggingsinformasjon. Parry er imponert over det som ble presentert, og sier at han tror resultatet blir utmerket uansett hvilket forslag klubben går for.

- Det ble en veldig lang dag. Vi fikk overvære to detaljerte og veldig informative presentasjoner, som var veldig grundige og ekstremt profesjonelle. Dette er et nytt langt steg i riktig retning for å finne den beste løsningen, og hele møtet var veldig konstruktivt, sier Parry.

- Alle reflekterer nå over hva vi har hørt og sett, og en avgjørelse vil bli tatt snart. Begge forslagene var meget gode med tanke på å komme nærmere den riktige løsningen. Som vanlig når man har en konkurranse, håper du det skal gi utmerkede resultater, og det tror jeg vi fikk se i går. Uansett hvilken løsning vi går for, så vil resultatet bli utmerket, avslutter han.

Intet offisielt bud fra Juventus på Sissoko
Mohamed Sissoko uttalte seg i går positivt om en overgang fra Liverpool til Juventus, men Liverpool Echo melder i dag at Liverpool fortsatt ikke har mottatt noe formelt bud fra den italienske klubben på midtbanespilleren. Dersom samtalene klubbene i mellom ikke fører til noe mer konkret, vil Sissoko forbli i Liverpool.