Sterk treningskamp av reservelaget

Liverpools reservelag imponerte ved å slå et sterkt Portsmouth-lag hele 4-1 på bortebane i en treningskamp i dag. Flora, San Jose, Pacheco og Brouwer gjorde målene.

Liverpools reservelag slo i dag et sterkt Portsmouth-lag hele 4-1 i en treningskamp bak lukkede dører på sørkyst-klubbens treningsbane Eastleigh. Pompey stilte med kjente navn som Djimi Traore, Kanu, David Nugent, John Utaka og Younes Kaboul, men det unge Liverpool-mannskapet trakk likevel det lengste strået.

Det var imidlertid hjemmelaget som tok ledelsen etter 19 minutter, på et straffespark ved Arnold Mvuemba. Det var Nugent som skaffet vertene ellevemeteren.

En hands av Kaboul gjorde at Liverpool utlignet fra straffemerket seks minutter senere. Vitor Flora sendte Jamie Ashdown feil vei.

Bare fire minutter etter utligningen var Liverpool i føringen, da Mikel San Jose bredsidet ballen i mål etter en corner. Utaka var nær ved å utligne for Pompey like etterpå, før Daniel Pacheco (bildet) satte et innlegg i mål og gjorde 3-1 til gjestene.

Pompey fikk så to gode muligheter til å redusere i det forferdelige regnværet i sør-England. Kanu skjøt like utenfor, mens Kaboul fikk et skudd reddet på streken. Dette før innbytter Jordy Brouwer fastsatte sluttresultatet til 4-1 ti minutter før slutt, da han satte et innlegg i mål fra kloss hold.

Lagene:

Portsmouth: Ashdown; Lauren, Kaboul, Wilson, D.Traore; Nugent (Duffy 46), Mvuemba, Hughes, Utaka; Kanu, Sahar.

Liverpool: Bouzanis; Mendy, Ayala, San Jose (Huth 46), Kelly; Crowther (Simon 46), Spearing (Duran 70), Irwin, Weijl (Flynn 45); Pacheco (Bruna 46), Flora (Brouwer 46).