Sterkt lag mot Luton

Rafael Benítez ønsker å stille med minst like sterkt lag mot Luton i omkampen som på Kenilworth Road. Jimmy Ryan offisielt klar for Shrewsbury.

Rafael Benítez har planer om å stille med et så sterkt lag som mulig i omkampen mot Luton. Han valgte å hvile flere spillere, blant annet Fernando Torres, på Kenilworth Road. Manageren avviser at han tok ut et svekket lag den gang, og peker på at han hadde 10 A-landslagsspillere i troppen.
- Jeg ble overrasket da en journalist nevnte at jeg ikke brukte mitt sterkeste lag, sier Benítez, som blant annet manglet Steven Gerrard på grunn av skade.

- Vi hadde 10 landslagsspillere i trooppen, men journalisten snakket bare om Fernando Torres, og jeg tror han ikke kjente helt til troppen vår.

Rafael Benítez forsikrer oss om at han vil stille et sterkt lag også i omkampen førstkommende tirsdag. Han sier derimot ingenting om Fernando Torres vil bli spart igjen.
- Vi vil gripe an omkampen med den samme ideen. Jeg vil bruke et sterkt lagt fordi vi ønsker å avansere i FA-cupen. Det er en fantastisk turnering, og vi ønsker å vinne den igjen, forteller Rafa til liverpoolfc.tv.

Liverpool har nå spilt fire uavgjorte kamper på rad. Benítez innrømmer at laget ikke spilte bra mot Luton i den første kampen.
- Det var ikke godt nok. Det er klart. Vi var virkelig skuffet etter kampen, men mange Premier League-lag fikk ikke engang omkamp (blant annet Everton, red. anm.).

- Vi kikket på noen videoopptak, og vi visste at det ville bli en tøff kamp. De er fysiske, og for dem er det som en finale.

- Kanskje vi kan lære fra denne kampen, og det vil bli helt annerledes på Anfield. Vi har en ny sjanse nå. Jeg har stor tro på laget. Jeg tror vi kommer til å vinne fordi vi ønsker å avansere til neste runde.

Luton sliter økonomisk, og administratorene sørget for at fem spillere forsvant denne uken. Samtidig kommer manager Kevin Blackwell til å fratre sin stilling i februar.

Jimmy Ryan klar for Shrewsbury
Shrewsbury Towns nettside bekrefter at Jimmy Ryan nå har signert permanent. 19-åringen skrev først under på en 93 dagers lang utlånsavtale med Shropshire-klubben i august, før han fortsatte i League Two-klubben på såkalt work experience (kun lov til å spille for reservelag og eventuelt juniorlag). En overgangsavtale ble allerede ferdigforhandlet i høst, men man måtte vente til overgangsvinduet åpnet før avtalen kunne sluttføres.