Steven maste seg til hattrick

Rafael Benitez lot seg overtale til å ikke bytte ut Liverpools tremålscorer, og Gerrard svarte med å fullføre sitt hattrick. Stevie mente uansett at Jamie Carragher var kveldens mann.

Steven Gerrard innrømmer overfor Liverpool Echo at han måtte overtale Rafael Benitez til å bli lenger på banen enn beregnet, i 5-0 seieren mot Luton. Manageren ønsket å spare sin stjernespiller, mens scouseren gjerne ville ha sitt hattrick.

- Manageren kalte meg over og sa at han kom til å bytte meg ut, forklarer Steven.

- Jeg ba pent om å få spille i fem minutter til siden jeg ønsket mitt hattrick. Jeg er glad for at han lot seg overtale, siden det alltid er godt å gjøre tre mål.

- Dette var likevel kvelden til Carra. Ingen kunne nekte ham å være kaptein, noe som var helt riktig. Å spille 500 kamper for Liverpool er en fantastisk prestasjoner, sier Gerrard om sin lagkamerat.

- Han har arbeidet virkelig hardt fra den dagen han etablerte seg på førstelaget og fortjener all den heder han måtte få. Han har vunnet The Treble, FA-Cup og Champions League. Han har svettet blod og tårer for denne klubben. Om han ikke spiller en eneste kamp til vil han uansett være en legende.