Stevie G ønsker kapteinsjobben

Steven Gerrard ser fram til en spennende start med England, under Capello. Doktorgrad for Rafa. Krisztian Nemeth så rødt. Staunton blir assistenten til McAllister.

Steven vil ha kapteinsbindet
De fleste regner med at Steven Gerrard vil bli den første kapteinen for England, under ledelse av Fabio Capello. Med John Terry skadet vil det være naturlig at visekaptein Gerrard får tilliten mot Sveits på onsdag.  Capello har antydet at han ikke kommer til å ta noe endelig valg når det gjelder kapteinsvervet før det nærmer seg VM-kvalifisering til høsten.

- Vi hadde et hurtig møte og han sa at dette ville bli en frisk start for alle, sa Stevie G om sin nye landslagsmanager foran et fullsatt presskorps i ettermiddag.

- Han ønsker å skape en vinnermentalitet, han ønsker å bygge et lag som vil vinne og han ønsker at alle spillerne trekker i samme retning for å oppnå det.

- Manageren sa at han hadde sett oss mange kamper og mente at vi kunne bli bedre både defensivt og offensivt. Alle var nervøse siden han er den nye manageren, men det er samtidig spennende. Du ønsker som spiller å arbeide sammen med de beste, og FA har utvilsomt ansatt en av de beste managerne i verden.

- Alt ble sagt på engelsk, noe som overrasket meg siden mange har kommentert hvordan hans engelsk er, men den var overraskende god.

- Det vil være en stor ære for meg, sa scouseren på spørsmålet om han ønsker å bli den neste kapteinen til England. - Jeg synes uansett at vi nå skal respektere at John Terry fortsatt er vår kaptein, inntil noe annet skulle bli bestemt. Han vil imidlertid ikke være involvert i den neste kampen, så vi får se hva manageren bestemmer seg for.


Doktor Rafa
Rafael Benitez har blitt utnevnt til æresdoktor av Miguel Hernandez University i Elche i Spania. En delegasjon fra universitet besøkte Liverpool og Rafa sist helg, men den offisielle presentasjonen vil foregå i Spania 4.juni.

- Jeg er både stolt og overrasket, sa Benitez til Liverpools hjemmeside. - Utmerkelsen er en erkjennelse for en lang karriere innen fotballen. Det er ikke så lett ha en slik lang karriere etter at du forlater universitetet, slik at jeg er meget glad for dette.

- For å kunne ha en slik lang karriere sier det seg selv at du må ha støtte fra din familie og din stab. Jeg har hatt det og vært heldig i et alle har jobbet veldig hardt sammen med meg.


Tre røde for Ungarn U19
Krisztian Nemeth ble utvist etter to gule kort, da Ungarn U19 tapte 0-2 mot sine jevnaldrende fra Norge i går. Peter Gulacsi stod i mål, mens Andras Simon kom inn etter 50 minutter.


Staunton til Leeds
Ifølge Sky Sport News vil Steve Staunton bli assistenten til manager Gary McAllister i Leeds.