Større syngeseksjon

Block 1892 på The Kop vil bli tre ganger større enn det er i dag. Liverpool kan få konkurranse om Andrea Dossena. Dean Bouzanis på benken.

Seksjon tredobles
Foran forrige sesong ble det opprettet en såkalt Block 1892, som er en seksjon høyt oppe på The Kop og hvor man har invitert supportere som ønsker å synge og skape ekstra atmosfære på hjemmekampene. Nå sier daglig leder Rick Parry til Liverpool Echo at man anser dette for å ha vært en suksess, og at man ønsker å tredoble delen av tribunen som er oppkalt etter klubbens stiftelsesår.

- Vi mener at den nye seksjonen har vært en suksess og det har gitt oss noe å bygge videre på, sier Parry.

- Det har ikke alltid vært lett på grunn at regler og bestemmelser, men vi vil gjerne prøve å hjelpe til med å bringe tilbake bedre atmosfære på kampene. Det ville ha vært lett å bare si nei og ikke gjøre noe, men dette er en god idé og noe vi definitivt bør fortsette med.

- Jeg tror det har hatt en positiv effekt på atmosfæren og det vil bare bli bedre hvis vi utvikler det videre.

- Det at det ble seter på The Kop betydde at den gamle kjerne, de 500 til 1000 som var et midtpunkt og stod sammen skulder til skulder mellom stolpene på verdens beste tribune, ikke lenger eksisterte, forklarer talsmann for supporterne, John Mackin.

- De er nå spredt over hele The Kop og hele Anfield.

- Det at det bare ble seter betyr også at fansen ikke kommer inn på stadion før de siste 20 eller 30 minuttene før avspark.

- De lange timene vi pleide å stå og vente på avspark ble fylt med latter, finne på sanger, praktisere de gamle sangene, noe som ga en virkelig følelse av vennskap og tilhørighet.

- Det vi har prøvd å gjøre med 1892 er å få noen av de folkene sammen igjen, og supportere med de samme tanker fra hele Anfield, slik at vi også kan oppmuntre de som er yngre til å bli en del at dette.

- Dette er ikke for de som vil ta til seg atmosfæren, det er for de som ønsker å skape atmosfære og gjøre den bedre. Det er for supportere, ikke tilskuere.

De som har sesongbilletter vil bli gitt mulighet til å flytte fra sitt nåværende sete og til Block 1892, når de mottar sitt fornyelseskjema foran neste sesong.


Fiorentina vil også ha Dossena
Etter at trener Pasquale Marino antydet at Andrea Dossena var på vei til Liverpool forrige uke har sportsdirektøren i Udinese, Pietro Leonardi, benektet at venstrebacken er nær en overgang.

- Vi har ikke blitt enig med en engelsk klubb, sier Leonardi. - Vi forhandler, og vi skal snakke sammen igjen denne uka. For øyeblikket er ingenting avgjort.

Agenten til Dossena. Federico Pastorello, har også antydet at Fiorentina er aktuelle og at Dossena kan bli fristet til å spille for sin tidligere trener Cesare Prandelli.


Bouzanis for U23
Liverpools reservelagskeeper Dean Bouzanis satt på benken da Australia U23 tapte 0-2 mot Nigeria i finalen i Intercontinental Cup i Kuala Lumpur i går kveld.