Sunderland Res - Liverpool Res 2-1

Liverpool reservelag tapte i kveld sin første seriekamp på over 11 måneder. Sunderland ble for sterke og vant 2-1 i Hetton le Hole. Nabil El Zhar gjorde Liverpools mål.

Sunderlands lag: Colgan, Kay, McArdle, Hartley, Liddle, Henderson (Luscombe 82), Kavanagh, Meyler, Colback, Chopra, Stokes (Dowson 87). Res: Misiewicz, Chandler, Cook, Prica.

Liverpools lag: Dean Bouzanis, Stephen Darby, Emiliano Insua, Mikel San Jose Dominguez, Ronald Huth, Damien Plessis, Jermaine Pennant, Jay Spearing (Jordy Brouwer 71), David N'Gog, Daniel Pacheco (Ryan Flynn 59), Nabil El Zhar.
Reserver: Peter Gulacsi, Gerardo Bruna, Martin Kelly.

1.min: Liverpool stiller i sine helgrå bortedrakter i Hetton le Hole.

3.min: Liverpool får frispark like utenfor 16-meteren etter en hands. Jermaine Pennant skyter rett i muren.

10.min:  Kampens første farlige sjanse kommer til hjemmelaget. Chopra mottar ballen inne i feltet , og legger fint tilbake til Henderson som skyter hardt og lavt fra 16 meter. Bouzanis er fint nede og slår til corner.

11.min:  I etterkant av corneren gjør Bouzanis en ny god redning på et avslutningsforsøk fra kloss hold.

17.min: Chopra finner Stokes med plenty av rom på Liverpools høyreside. Sistnevntes innlegg er imidlertid upresist.

18.min:  Veteranen Kavanagh med et godt langskudd som går en halvmeter til side for venstre kryss bak Bouzanis.

20.min: Jay Spearing på Liverpools første visitt i Sunderlands straffefelt, men scouseren blir fratatt ballen.

22.min. Liverpool med en fin kontring, men Pachecos pasning inne i feltet blir for upresis. Kanskje burde spanjolen ha avsluttet selv i stedet.

25.min: Kay får tilsnakk, men er heldig som slipper unna gult kort etter en stygg ettersleng på Emiliano Insua.

29.min:  Insua mister ballen unødvendig på midtbanen, og Sunderland kontrer ved Chopra. Spissen tar seg lett forbi San Jose og kommer alene med Bouzanis. Liverpool-keeperen går kontant inn i situasjonen, og får taklet ballen bort med beina. Bra keeperspill!

30.min: Liverpool får slått et bra innlegg fra høyre, men ingen i feltet når ballen.

39.min: Hjemmelaget får et par avslutningsmuligheter etter cornersituasjoner, men Liverpool får ryddet unna.

43.min:  Plessis vinner ballen høyt oppe i banen, avanserer til 20 meter og fyrer av et godt skudd som Sunderlands keeper må gi retur på. Like etterpå er El Zhar frampå med et nytt avslutningsforsøk, men dette er det dårligere kvalitet på og ballen går høyt over.

45.min: El Zhar på et dribleraid på tvers utenfor 16-meteren felles, og Liverpool får frispark i god posisjon.

45.min:  Daniel Pacheco med Liverpools beste forsøk i første omgang på frisparket. Ballen har retning krysset, men Nick Colgan får en hånd på ballen og slår til corner. Corneren blir aldri tatt, da dommeren blåser for pause ett minutt på overtid.

Det har vært en temmelig kjedelig førsteomgang i Hetton le Hole. Sunderland tok føringen i kampen, og Liverpool-forsvaret slet lenge med å få tak på Chopra. Keeper Dean Bouzanis ble redningsmannen ved et par anledninger. Fremover på banen har Liverpool virket tannløse, helt til man fikk til et par avslutningsforsøk ved Plessis og Pacheco helt mot tampen av omgangen.

46.min: Liverpool tar avspark. Ingen bytter i pausen.

50.min: Chopra spilles fri alene med Bouzanis, men linjemannen er oppe med flagget for offside. Bouzanis gjør uansett en god og uredd redning i beina på Sunderland-spissen.

51.min: Stokes avslutter et Sunderland-angrep med å skyte et par meter utenfor.

54.min: Stokes på vei igjennom, men San Jose får et viktig bein på ballen.

56.min:  Flott innlegg fra Pennant på høyre, og fra skrått hold på bakre stolpe dundrer N'Gog til på volley. Ballen fyker like over. Stor sjanse for gjestene.

59.min:  Liverpool gjør et bytte. Ryan Flynn inn for Daniel Pacheco.

60.min:  1-0 Chopra. Hjemmelaget tar ledelsen. Kavanagh skyter knallhardt i stolpen, og Chopra setter returen i mål.

66.min:  Jay Spearing legger et frispark fra høyre på pannebrasken til Ronald Huth. Sunderland klarerer rett til Nabil El Zhar. Marokkaneren trikser et par ganger med ballen, før han klemmer til på volley. Like utenfor.

68.min:  David N'Gog løper opp en lang ball inne i Sunderland-feltet, men avslutningen fra skrått hold blir litt for tam.

71.min:  Jay Spearing går ut og Jordy Brouwer kommer inn. Ryan Flynn går ned på midtbanen og tar Spearings plass.

71.min:  McArdle header utenfor på en corner.

73.min:  Kjempesjanse for Sunderland når Chopra skyter i stolpen, og Stokes setter returen utenfor det gapende målet.

74.min:  1-1 El Zhar. Kjempeprestasjon av Nabil El Zhar, som går på raid, skjærer inn i feltet, dribler av en mann, og skyter kontant i langhjørnet.

76.min:  Ny stor sjanse til hjemmelaget. Aktive Colback finner Liddle, men sistnevnte skyter ukonsentrert utenfor fra god posisjon.

80.min:  Nabil El Zhar finner Jordy Brouwer ute til venstre. Han avslutter fra distanse, og Colgan må ned ved nærmeste stolpe for å redde den brukbare avslutningen.

82.min:  Mikel San Jose får kampens første gule kort for en stygg felling av Michael Chopra.

82.min:  Sunderland gjør sitt første bytte. Luscombe inn for Henderson.

84.min:  2-1. Innbytter Luscombe scorer med sin andre touch på ballen. Chopra får legge inn fra høyre, og på bakre stolpe dukker venstrevingen opp og header kontant i motsatt hjørne bak Bouzanis.

85.min:  Bouzanis med en god redning når Stokes fyrer av like utenfor 16-meterstreken.

87.min:  Kjempesjansen når Chopra kommer helt alene med Bouzanis, men nok en gang vinner keeperen duellen. Bisarr situasjon, da linjemannen vinket for en klar offside, men dommeren lar spille gå.

87.min:  Kay hos vertene får gult kort.

87.min:  Sunderland setter innpå forsvarspilleren Dowson for angriperen Stokes.

90.min:  Nok en gang kommer Sunderland rundt på Liverpools venstreside og får lagt inn i feltet. Luscombe avslutter, men Darby får blokkert.

90.min: Nabil El Zhar går overende inne i feltet etter en corner ett minutt på overtid, og vil ha straffe. Dommeren dømmer trolig korrekt femmeter.

90.min: Tre minutter på overtid skaper Michael Chopra igjen trøbbel for Liverpool-forsvaret.

Det er nesten ett år siden sist Liverpools reservelag tapte en ligakamp. I kveld ble den flotte kamprekken brutt, og det var slett ikke ufortjent at Sunderland stakk av med alle tre poengene. Hjemmelaget tok fortjent ledelsen etter en times spill, men Nabil El Zhar utlignet på et flott soloraid med kvarteret igjen å spille. Sunderlands innbytter, vingen Luscombe, ble matchvinner med en flott heading seks minutter før full tid. Hjemmelaget hadde de klart fleste og største sjansene i denne kampen, og det var Liverpools bestemann, keeper Dean Bouzanis, som lenge holdt gjestene inne i kampen med god hjelp av treverket. Forrige ligatap for Liverpool var for øvrig også mot Sunderland, i Warrington den 2.oktober i fjor.