Sunderland satser på dobbel mot LFC

Sunderland satser hardt for å slå Liverpool både i kveldens toppkamp i reservelagsserien og i juniorcupen i morgen kveld. Bellamy ingen suksess i West Ham. Skrtel best mot Chelsea.

Sunderland Echo melder at Sunderland vil stille med et sterkt lag i kveldens reservelagskamp mot Liverpool. Det er de to topplagene i reservelagserien som møtes i nord-øst. Liverpool topper tabellen to poeng foran Sunderland, og vertene sender utpå flere karer med førstelagserfaring i håp om å ta igjen forspranget. Kampen spilles på Eppleton CW sin bane i Hetton, med avspark klokken 20 skandinavisk tid.

Lokalavisen i Sunderland skriver at hjemmelaget vil stille med sin sterkeste lagoppstilling for sesongen, hvor førstelagsspillere som Andy Reid, Grant Leadbitter, Russel Anderson, Ian Harte, David Connolly og Dwight Yorke sannsynligvis får spilletid. De samme lagene møtes som kjent i FA Youth Cup i morgen kveld, og Sunderland bebuder at de vil spare sine beste juniorspillere til den kampen. Derfor blir altså flere førstelagsspillere involvert i kveld.

Sesongen over for Bellamy?
Craig Bellamy forlot Liverpool til fordel for West Ham i sommer, men London-klubben har ikke hatt mye nytte av spissen. Waliseren har nemlig spilt kun 9 kamper for Hammers siden de la £7.5M på bordet i juli. Årsaken til dette er skader. Nå viser det seg at spissen må gjennom operasjoner både på et mageproblem og en kneskade, og han vil dermed sannsynligvis ikke spille mer denne sesongen.

Skrtel best mot Chelsea
Midtstopper Martin Skrtel har blitt utpekt som Liverpools beste spiller mot Chelsea på søndag, både av staben hos liverpoolfc.tv og blant supporterne som har avgitt stemmer på nettstedet. I liverpoolfc.tv sin interne kåring fulgte Ryan Babel og Javier Mascherano på de neste plassene, mens Javier Mascherano og Steven Gerrard ble henholdsvis nummer to og tre i supporterkåringen.