Supporterne føler seg sveket

Mer enn 90% av Liverpools supportere føler seg sveket av Tom Hicks og George Gillett, og vil ha eierne ut av Liverpool FC. Chelsea-manageren er Liverpool-supporter!

Mer enn 90% av Liverpools supportere føler seg sveket av klubbens eiere, George Gillett og Tom Hicks. De fleste ønsker at amerikanerne selger klubben og forsvinner. Dette viser en spørreundersøkelse foretatt av Liverpool Daily Post. Mer enn 2500 fans har svart på undersøkelsen.
 
- 72,9% innrømmer at de var glade for at Gillett og Hicks tok over for ett år siden.

- 90,5% føler at utviklingen de siste 12 månedene har vært dårligere enn forventet.

- 83,1% mener at eierne burde ha gitt bedre støtte til Benitez på transfermarkedet.

- 90% gir eierne skylden for feiden med Benitez.

- 92% mener at det var galt av eierne å snakke med Jürgen Klinsmann.

- 93% mener at det var galt av Hicks å bekrefte samtalene med Klinsmann overfor media.

- 94% ønsker at Benitez skal fortsette som manager.

- 77% tror at Benitez vil forsvinne fra Anfield i sommer.

- 93% ville foretrukket at Moores-familien fortsatt eide klubben.

- 89% sier at de foretrekker at DIC nå erstatter amerikanerne som eiere.

Fansen er også bekymret over at eierne nå skal påføre klubben en stor gjeld. 53,6% mener at eiernes førsteprioritet må være å holde gjelden så lav som mulig. 31% mener at eierne må prioritere å skaffe midler til spillerkjøp, mens 15% mener at førsteprioritet må være å få på plass en ny stadion.

47,4% av supporterne mener at det er veldig viktig å bygge et nytt stadion, mens 35,5% mener det er viktig.

- Denne undersøkelsen bare bekrefter hvor sveket vi føler oss nå. Da amerikanerne kom til klubben tok vi godt i mot dem, og ønsket virkelig at dette skulle fungere. Men i løpet av året har det blitt helt åpenbart at de ikke bryr seg om klubben. Det eneste de tenker på er å tjene raske penger, uttaler Les Lawson i Liverpools offisielle supporterklubb.

- De har latterliggjort klubben med måten de har behandlet Rafa på, og jeg tror alle bruer er brent nå. Vi kommer aldri til å stole på dem igjen. De har kommet med lovnader som de ikke har holdt. Selv om de ga Rafa £100M til spillerkjøp ville vi ikke stole på dem. Vi behøver eiere som bryr seg om klubben, legger han til.

Chelsea-manageren er Liverpool-supporter!
Foran kveldens semifinale i Carling Cup mellom Chelsea og Everton innrømmer Chelsea-manager Avram Grant at han egentlig er Liverpool-supporter.

- Den første kampen jeg så i England var FA-cupfinalen i 1977. Jeg ble nesten drept. Jeg sto i Manchester United-svingen og heiet på Liverpool. Jeg tror jeg hadde "feil" hatt på også, kunne han fortelle et samlet pressekorps.