Tap for Huth og O'Connor

Ronald Huth er i Paraguay der det pågår en turnering for U20-landslag. Tap i åpningskampen mot Colombia. Irland U19 med Shane O'Connor tapte gruppefinalen i EM-kvaliken mot Frankrike.

Vertsnasjonen Paraguay tapte 1-3 i åpningskampen mot Colombia i en firenasjonersturnering for U20-landslag. Ronald Huth spilte hele kampen for hjemmelaget, men pådro seg gult kort i det 57. minutt. Colombia fikk en spiller utvist på stillingen 1-2 en halvtime før slutt. I den andre kampen i turneringen beseiret Argentina Chile 2-0. Paraguay møter Chile i neste kamp i morgen.

Shane O'Connor spilte hele den siste kampen for Irland U19 i EM-kvalifiseringsrunden som ble arrangert på Malta. Frankrike U19 trakk det lengste strået med en 2-0-seier. Irland hadde kun 12 skadefrie spillere til oppgjøret, og laguttaket var nærmest gitt på forhånd. Kampen var forholdsvis jevnspilt frem til 71. minutt. Da ble Irland redusert til ti spillere. Frankrike tok vare på overtallsspillet og nettet i det 79. og 84. minutt. Begge nasjonene var allerede klare for mellomrunden før kampen. Tapet medførte at O'Connor & Co. havnet på 2.plassen i gruppen.