Tenker kun på seier

Reina sier spillerne tenker kun på seier mot Liège. Tap er utenkelig, og vil være en katastrofe for klubben. Ikke helt etter strafferedningen. Carra synes det er for tidlig å vurdere de røde.

Jose Reina ble den store helten i mot Standard Liège i den første kampen i Belgia. Keeperen reddet straffespark fra Dante Bonfirm, og dermed har de røde et bra utgangspunkt foran morgendagens returoppgjør. Reina sier det ville være en katastrofe dersom merseysiderne skulle ryke ut, men spillerne er kun fokusert på seier.
- Laget har glemt kampen i Liège. Det var bare en dårlig dag. Vi tenker på å kvalifisere oss på Anfield, uttaler Reina til setantasports.com.

- Champions League er en stor turnering for Liverpool. Det ville være en katastrofe om vi ikke går videre.

- Ingen i spillertroppen tenker på annet enn å kvalifisere oss. Jeg er alltid optimistisk, og jeg er overbevist om at vi kommer til å slå Standard.

- Men det er ingen enkle kamper i Europa. Vi er klar over at denne kampen ikke er avgjort.

Reina har vist ved flere anledninger at han er en god strafferedder, men ønsker ikke en heltestatus etter strafferedningen i Belgia.
- Jeg er ikke en helt etter straffesparket i den første kampen. Jeg har bare gjort jobben min. For meg er straffespark en del av den.

For tidlig å vurdere oss
Liverpool har vunnet begge de to første ligakampene denne sesongen. Jamie Carragher synes kampene så langt ikke gir noe klart svar på om Liverpool har forbedret seg.
- Det er for tidlig i sesongen å si hvor vi står som et lag. Beviset for at vi har forbedret oss vil komme etter flere måneder hvis ikke har for mange poengdelinger eller tap.

- Det er et stort press når man spiller for Liverpool. Jeg vet hva overskriftene hadde vært hvis vi hadde tapt mot Middlesbrough. De ville sagt at tittelen var kjørt.

- Jeg er sikker på at det hadde blitt mye kritikk av spillere og manager om hadde vi tapt, men vi er på toppen av tabellen, og det er forskjellen. Det viser hvilke små skiller som finnes i fotballen.

Jamie Carragher håper han får kreditert målet mot Boro.
- Jeg vil ha dem, men det er ikke verdens ende om jeg ikke får det. Jeg kommer knapt til å bryte noen scoringsrekorder, gjør jeg vel?

Carra mener at The Kop bør ha mye av æren for at Liverpool klarte å snu kampen fra 0-1 til seier 2-1.
- Middlesbrough presterte bra-.Det var en flott avslutning fra Mido. For å være ærlig kunne jeg ikke se hvordan vi skulle score. De forsvarte seg bra, men jeg har sett det skje så ofte. Vi har gjort det mange ganger på Anfield. hvor plutselig noe bare skjer de siste 10 minuttene. The Kop suger målet inn. Vi har gjort det i 40 år, siden Bill Shanklys dager.