Terminliste kl 11.00 på mandag

Terminlisten for Premier League 2008/09 slippes førstkommende mandag formiddag. Liverpool kan komme til å legge inn et nytt bud på Gareth Barry i dag. Itandje linkes til Fulham.

Terminlisten
Et av sommerens høydepunkt, terminlisten for Premier League, legges som kjent ut mandag 16.juni. Nå bekrefter Premier League at tidspunktet vil være kl 11.00 norsk tid. I fjor startet Liverpool ligasesongen borte mot Aston Villa.

Et siste bud fra LFC
Ifølge Liverpool Echo skal kontakter i Liverpool FC ha benektet at klubben har bestemt seg for å øke budet på Gareth Barry til £14M eller £15M, alt etter hvilken engelsk avis du leser. Det er likevel ventet de røde med det første vil legge inn et tredje og trolig sist bud på kapteinen til Aston Villa, og Echo tror det kan skje allerede i dag.


Itandje fortsatt i PL?
Flere engelske aviser har i dag linket Charles Itandje til Fulham, for et mindre beløp. Det synes klart at Itandje er på vei vekk fra Liverpool etter bare en sesong på Anfield, og at Rafa Benitez håper å kunne hente inn rutinerte Ulrich Rame fra Bordeaux som ny reservekeeper.