Thompson imponert over Skrtel

Phil Thompson er begeistret for det Martin Skrtel har gjort i den røde trøyen. Han tror erstatteren, Hyypiä eller Agger, vil ta godt vare på sjansen. Får Charlton-overtagelse betydning for Liverpool?

Phil Thompson synes Martin Skrtel har imponert etter overgangen fra Zenit St. Petersburg i januar. Nå er slovaken dessverre ute til jul med et skadet korsbånd i høyre kne.
- Jeg bare liker Skrtel. Han har gjort et virkelig inntrykk i klubben. Folk snakker om Fernando Torres, men denne gutten kan bli en virkelig perle, uttaler Thompson til Liverpoolfc.tv.

- Det er hvordan han spiller kampene som imponerer meg. Uansett om vi møter Stoke eller Manchester United, gir han alt i form av engasjement og lidenskap.

- Han er god i luften, rask, sterk og han behandler ingen av motstanderne med høy aktelse. Han er der for å vinne for klubben. Jeg tror våre fans har funnet ut av det.

Sami Hyypiä eller Daniel Agger kommer til å erstatte Skrtel når Liverpool møter Wigan neste helg.
- Den som kommer inn, vil vite at han kommer til å erstatte en spesiell som har bygget opp en god forståelse med Jamie Carragher.

- Sami Hyypiä leser spillet bedre enn noen i klubben. Han har aldri vært den raskeste, men han har blitt velsignet med evnen til å lese spillet. Slik sett er han så god som Alan Hansen var.

- Daniel Agger er rask med gode ferdigheter. Han kan stå frem og spille god fotball.

- Men når alt kommer til alt så må man forsvare seg. Det er derfor Jamie Carragher har vært en slik dominerende figur på laget så lenge.

Får Charlton-overtagelse betydning for Liverpool?
Charlton er i ferd med å bli kjøpt opp av selskapet Zabeel Investments. The Guardian spekulerer på om dette kan få betydning for Liverpool når det gjelder et eventuelt oppkjøp fra Dubai. Kongefamilien i Dubai, Al Maktoum-familien, har tidligere vist interesse for Liverpool gjennom Dubai International Capital, men har senere vært linket til klubben gjennom Sjeik Mohhammed. Al Maktoum-familien eier også Zabeel Investments. Regelverket til Premier League og FA tillater ikke to klubber å ha samme eier når lagene konkurrerer i samme turneringer. Charlton kan komme til å rykke opp til Premier League i nær fremtid og lagene deltar også både i FA-cup og ligacup.
- Alt i Dubai går tilbake til kongefamilien, uttaler en kilde med kjennskap til oppkjøpsavtalen.