Threlfall returnerer til Hereford

Robbie Threlfall vil returnere til Hereford i slutten av januar, og vil bli League Two-klubben ut sesongen. Valencia vurderer også Sissoko.

Western Daily Press melder at Robbie Threlfall vil returnere til Hereford United, og bli der ut sesongen når skaden hans har blitt leget. Opprinnelig gjaldt låneavtalen for 19-åringen ut januar, men denne avtalen ser det nå altså ut som Hereford og Liverpool har blitt enige om å forlenge.

Threlfall pådro seg en stygg ankelskade den 1.desember, og returnerte til Melwood for behandling tre dager senere. Der befinner han seg fortsatt.

- Robbie kom og så vår kamp mot Tranmere, og jeg tror han vil være tilbake hos oss mot slutten av januar. Det er gode nyheter for oss, uttaler Hereford-fysioterapeut Wayne Jones til Western Daily Press.

Threlfall imponerte i Hereford før han ble båret av banen på båre i FA-cupkampen mot Hartlepool United 1.desember. 19-åringen har så langt mistet åtte kamper for utlånsklubben grunnet leddbåndskaden i ankelen.

Valencia vurderer også Sissoko
Daily Mail hevder at Valencia har kastet seg inn i kampen om Liverpools midtbanespiller Mohamed Sissoko. Fra før har som kjent Juventus vist interesse. På Anfield skal man være villige til å la afrikaneren gå om de får rundt £10M for 22-åringen. Valencia-manager Ronald Koeman skal være på jakt etter en ballvinner på midtbanen, og Sissoko er altså høyaktuell for en retur til klubben han forlot da han ankom Liverpool.