Til Anfield uten frykt

Manager og spillere hos Hull sier at de reiser til Liverpool for å spille sitt eget spill. Marlon King vil spille til tross for arrestasjon og Bernard Mendy er aktuell fra start.

Hull har tatt imponerende 15 poeng på åtte bortekamper i debutsesongen i Premier League. På disse kampene på fremmed gress har de også scoret hele 15 mål, og sluppet inn ti baller i eget nett.

Manager Phil Brown kan derfor lett bli trodd når han sier at hans mannskap kommer til å reise til Anfield uten frykt, men innrømmer samtidig at man må være disiplinerte mot ligalederen dersom man igjen skal greie å sjokkere med et godt borteresultat. Rutinerte George Boateng gir også klart uttrykk for at man ikke har reist til Merseyside for å beundre stemningen på The Kop, men frykter samtidig Steven Gerrard.

- Dette er en enorm kamp for oss mot det beste laget i landet, sier Brown til klubbens hjemmeside.

? Det er derfor de leder ligaen. Det Rafael Benitez ikke har greid å fullføre er å vinne ligatittelen. Han har nå gitt seg selv en stor sjanse gjennom en så god start.

- Jeg har vært på Anfield som spiller og greid å vinne. Jeg har vært der som trener og greid å vinne, men jeg har aldri greid det som manager. Derfor der det en stor helg for meg, og det er en stor helg for spillerne.

- Vi må reise dit og sørge for at vi ikke blir paralysert. Vi må sørge for at vi tar til oss atmosfæren, som alltid er glimrende på Anfield.

- Vi må også reise dit uten frykt. Vår form på bortebane tilsier at vi kommer til å gjøre det og forhåpentligvis kan vi spille opp mot vårt beste.

- Det er en kamp hvor vi må være solide defensivt. Vi må sørge for at vi har to kompakte firere når vi ikke har ballen. Når vi har ballen, må vi prøve å spille fotball. Vi må være mer disiplinerte enn vi var mot Manchester United, for å bruke den kampen som et eksempel.

Phil Brown understreker ellers at Marlon King vil være en del av troppen på vanlig måte, selv om angriperen for tiden er under etterforskning for en voldsepisode sist helg. Manageren antyder ellers at innbytteren fra siste kamp mot Middlesbrough, Bernard Mendy, kan være aktuell fra start etter å ha kommet tilbake fra skade.

- Bernard har gitt seg selv en god sjanse til å starte etter sin innsats sist helg, forklarer Brown.

- Fysisk tror jeg nå Bernard er der han skal være, noe han ikke var da han kom til klubben. Han fikk et lite tilbakefall etter en operasjon, men er nå helt klar igjen.

- Med den farten han har vil han kunne skape problemer for hvilket som helst lag. Han kom til klubben som en høyreback, men har som oftest blitt brukt som høyreving. I en mer offensiv rolle får han mulighet til å utfolde seg mer.

- Vi ser fram til kampen, mener den erfarne midtbanespilleren George Boateng.

- Vi reiser ikke til Liverpool kun med et håp om å få til noe. Jeg er sikker på at spillere som ikke har spilt der tidligere vil bli imponert over atmosfæren siden Anfield er et spesielt sted. Vi er imidlertid ikke på noen ferietur.

- Spillere som har spilt der før, som Nick Barmby, vet imidlertid hva som skal til for å vinne der. Vi har sett at lag som Stoke og Fulham har greid å spille uavgjort der, og Wigan ledet to ganger, slik at vi mener at vi også har kapasitet til å gjøre det vanskelig for dem.

- Vår borteform er god og jeg vil anta at Liverpool kjenner til det. Kanskje vil de velge å ligge lavt å spille kontringsfotball. Det jeg vet er at de er defensivt sterke.

- Vi må bare spille vårt spill, slik vi har gjort mot Arsenal, Tottenham, Newcastle og Blackburn.

- Liverpool har noen utmerkede spillere på midtbanen, som Alonso, Gerrard og Mascherano. Det er likevel Gerrard som står fram for meg.

- Han er trolig den beste allround midtbanespilleren i England. Jeg har spilt mot ham da du synes han har vist lite, og så scorer han med et skudd fra 30 meter.

- Hvis han spiller bra spiller Liverpool bra, og hvis du greier å få Steven Gerrard ut av kampen vil ikke deres lag være like godt.