To brukne ribbein for Degen

Philipp Degen hadde en positiv debut for de røde, frem til han var uheldig og kolliderte med Sami Hyypiä. Trekning av fjerde runde av Carling Cup på lørdag.

Philipp Degen gjorde i følge vår mann på Anfield en god debut for de røde, og var en offensiv og frisk backtype som gjerne ville ta med seg ballen offensivt. Derfor var det ekstra synd at debuten hans endte med enda en skade. Etter at sveitseren har vært skadet sammenhengende siden han kom til Liverpool på bosmanovergang fra tyske Borussia Dortmund, var det nok ikke slik han ønsket å gå i garderoben etter sin debut.

Vi har foreløpig ikke sett noen TV-bilder av det, og Liverpoolfc.tv kommentator Steve Hunter mente det kunne være en vridning, men det var altså to brukne ribbein etter kollisjon med Sami Hyypiä som var grunnen til at Degen måtte gi seg i dag. Han skal ha holdt seg til ribbeina da han forlot banen, og Rafa bekrefter til Liverpoolfc.tv skaden i kveld.

- Han var veldig uheldig, og har to brukne ribbein, sa Rafa etter kampen.

Trekning av fjerde runde på lørdag
Trekningen for fjerde runde av Carling Cup blir altså gjort på Sky Sports Soccer Saturday kl. 13.15 førstkommende lørdag. Dermed vil trekningen akkurat være gjennomført når Liverpool løper ut på Goodison Park for Merseyside derbyet.

Spilledatoen for fjerde runde er satt for lengst, og er satt til 10. november.