Torres avanserer på Actim Index

Torres inne blant de 10 beste. VS2 viser kveldens reservekamp. Ny tv-kamp. Roque fortsatt i Xerez. Aliadiere fikk utvidet karantene. Ung engelsk keeper linket. Ingen henvendelse på Crewe-talent.

Fernando Torres tok steget opp blant de 10 beste spillerne på Actim Index, Premier Leagues offisielle spillervurdering, etter hattricket mot Middlesbrough. Spanjolen oppnådde hele 71 poeng i den kampen, noe som er den nest best poengsummen i en enkelt kamp hittil denne sesongen. Det medfører at spissen nå er på 10. plass med 412 poeng. Torres har 18 poeng i snitt per kamp og ligger best an blant Liverpools spillere. Nest best mot Middlesbrough var Fabio Aurélio med 21 poeng.

Actim Index Team of the week:
Robert Green, West Ham, Keeper, 25 poeng
Joleon Lescott, Everton, Forsvarer, 38 poeng
Nicky Shorey, Reading, forsvarer, 30 poeng
Anton Ferdinand, West Ham United, Forsvarer, 29 poeng
Erik Edman, Wigan Athletic, Forsvarer, 27 poeng
Cristiano Ronaldo, Manchester United, Midtbanespiller, 40 poeng
Morten Gamst Pedersenm, Blackburn Rovers, Midtbanespiller, 32 poeng
Phil Jagielka, Everton, Midtbanespiller, 31 poeng
David Bentley, Blackburn Rovers, Midtbanespiller, 31 poeng
Fernando Torres, Liverpool, Spiss, 71 poeng
Wayne Rooney, Manchester United, Spiss, 53 poeng

Nye tv-kamper
Nå er det klart at kveldens reservelagskamp mot Manchester United går direkte på skandinavisk fjernsyn. Viasat har foretatt en meget sen programendring. Dette gir alle med Viasat Sport 2 mulighet til å se Daniel Aggers comeback. Sendestart er satt til kl. 20:00, mens kampstart er en halvtime senere. Merk at Viasat benytter sendingen fra MUTV!

Canal+ opplyser at Liverpool-Newcastle sendes direkte på Canal+ Sport 2 lørdag 8. mars kl. 16:00.

Roque fortsatt i Xerez
I januar informerte Xerez' sportsdirektør Miguel Angel Rondan at Miki Roque hadde spilt sin siste kamp for den spanske Segunda División-klubben, og at spillerens utlånsavtale skulle termineres. Men foreløpig har ingenting skjedd, uvisst av hvilken grunn. Inntil videre får i hvert fall den anvendelige 19-åringen trene med Xerez' førstelag.

Dowd og Bennett dømmer
Dommeroppsettet for Liverpools to neste ligaoppgjør er offentliggjort. Phil Dowd er utnevnt til å dømme Bolton-Liverpool på søndag, mens Steve Bennett er pipeblåser i hengekampen mellom Liverpool og West Ham neste onsdag.

Aliadiere fikk utvidet karantene
Middlesbrough-spilleren Jeremie Aliadiere har fått fire kampers karantene av FA etter utvisningen mot Liverpool lørdag. Middlesbrough appellerte i går utvisningen i håp om å få strøket det røde kortet og dermed unngå karantene for Aliadiere. FA har i dag avslått appellen, og i stedet ilagt spilleren ytterligere en kamps karantene, i tillegg til de obligatoriske tre, med den begrunnelsen at appellen var lettsindig.

Ingen henvendelse på Crewe-talent
Crewes førstelagstrener Steve Holland avviser rapporter om at Liverpool står klar til å betale mer enn £1 million for 14-årige Max Clayton. 
- Det er ingen offisiell kontakt. Alt er bare spekulasjoner. Vi har blitt vant til slikt. Tiden er inne for å bekymre seg når de store klubbene ikke er interessert, uttaler Holland til BBC Radio Stoke.

Ung engelsk keeper linket
Setanta Sports skriver at Liverpool og Newcastle følger Watfords keeper Scott Loach med argusøyne. Loach  er utlånt til League Two-klubben Bradford City ut inneværende sesong. 19-åringen er den yngste førstelagskeeperen i The Football League. Spilleren ligger i vannskorpen til å bli innkalt på Englands U21-landslag.