Torres ble matchvinner

Fernando Torres avgjorde i kveld EM-finalen, da han på elegant manér løftet inn kampens eneste scoring i første omgang. Finaletap i Merseyside Masters.

Torres avgjorde
Fernando Torres noterte seg for kampens eneste scoring da han i det 33. spilleminutt løftet ballen over en utrusende Jens Lehmann og inn i nettmaskene under kveldens EM-finale. Tyskerne kom aldri tilbake i kampen, og maktet ikke stå imot de spanske pasningsspillerne, som sørget for total dominans i en kamp hvor UEFA kåret nettopp Torres til banens beste.

Torres forlot banen etter 78 minutter til stående applaus fra sine landsmenn på tribunen etter å ha kommet til flere store sjanser, og ha vært et konstant aktivum kampen igjennom. Xabi Alonso kom også på banen for Spania, da han etter 63 spilte minutter erstattet Cesc Fabregas. Alonso gjorde en god figur på den spanske midtbanen med sin kløkt og ro, og var med på å sørge på at seieren aldri ble videre truet. Alvaro Arbeloa og Pepe Reina satt på benken hele kampen for Spania.

Finaletap i Merseyside Masters
Liverpools oldboyslags håp om å vinne sin syvende regionstittel er ute, etter et sårt tap med sifrene 4-2 for Tranmere the Merseyside Masters-finalen. De røde hadde vunnet rubbel og bit frem til finalen, men trass i mål fra Phil Babb og Paul Walsh, ble det et ufortjent nederlag for Ian Rush og hans kompani.