Torres fra start mot Tottenham?

Tony Barrett tror Fernando Torres kommer til starte mot Tottenham. Ingen tvilte på Robbie Keane, avslører Yossi Benayoun. Selbak arrangerer Liverpool Fotballskole.

Fernando Torres er ventet å bli navngitt i Liverpools tropp til morgendagens oppgjør i Carling Cup mot Tottenham. Tony Barrett i Liverpool Echo skriver at flere førstelagsspillere trolig vil bli spart, men siden Fernando Torres trenger spilletid, vurderer Rafael Benítez å gi ham plass i startoppstillingen for første gang på mer enn en måned.

- Ingen tvilte på Keane
Yossi Benayoun mener ingen av Liverpools spillere har tvilt på scoringsegenskapene til Robbie Keane. Iren har måttet vente 12 kamper på sin første ligascoring.
- Det var viktig for ham å score fordi det er viktig for enhver spiss å score mål, uttaler Benayoun til Liverpool Echo.

- Vi er alle veldig glade på hans vegne, fordi vi vet at han er en veldig god spiller. Forhåpentligvis vil han fortsette å score etter målene mot West Brom.

- Folk i klubben, støtteapparatet og spillere tvilte aldri på Robbie på noen måte.

- Vi kjente til ham før han kom hit. Han er en stor spiller som har scoret mål hele sin karriere.

Selv om Benayoun innrømmer at £20M-mannen trengte et mål, er han sikker på at spillerens bidrag ikke har gått ubemerket hen.
- Kanskje han trengte bare litt selvtillit og bli vant til spillerne rundt seg så han kunne få sitt første ligamål.

- Men jeg er sikker på at han vil få enda flere nå og bli enda bedre. Selv om han ikke scoret, spilte han likevel godt for laget.

- Alt som manglet var et mål, men nå har han fått et par. Da er jeg sikker på at det vil gi ham en skikkelig vitamininnsprøytning.

Selbak arrangerer Liverpool Fotballskole
Selbak Turn & Idrettsforening utenfor Fredrikstad skal arrangere Liverpool Fotballskole sommeren 2009. 

Det vil bli kjørt to skoler på Selbak. Den første skolen starter 29.6.2009 og varer i tre dager. Den andre skolen starter 03.07.2009 og vil også vare i tre dager.

Skolen er for spillere i aldersgruppen 8 til 14 år, med egen gruppe for jenter og keepere. Liverpool vil komme med trenere fra ungdomsakademiet og vi regner med at det blir morsomme dager på Selbak stadion, hvor skolen skal gå på tre gressmatter.

Mer info på : 
www.selbaktif.no
www.liverpoolfotballskole.no