Torres gjør fremskritt

Rafael Benitez tror Fernando Torres snart vil være tilbake på fotballbanen. Manageren mener at diagnosen som tilsa 2-3 uker på sidelinjen vil holde stikk.

Rafael Benitez benekter i dag påstander om at Fernando Torres vil bli ute av spill lenger enn først antatt, grunnet hamstringskaden han pådro seg mot Marseille den 26.november. Liverpool-manageren insisterer på at rehabiliteringen går godt for spissen, og at han stadig gjør fremskritt.

- Fernando har fremgang, og blir stadig bedre. Forhåpentligvis er han tilbake i spill ganske snart, uttaler Benitez til Liverpoolfc.tv.

De første diagnosene stipulerte skadeoppholdet til 2-3 uker. El Nino har som kjent nylig vært i Spania og rådført med en spesialist på hamstringskader. Benitez mener det var en reise som kan vise seg å bli nyttig.

- Reisen ble egentlig gjort for å bekrefte at vår diagnose var riktig, og det var den. Torres har slått opp en gammel skade. Spesialisten har kjent Torres lenge, og han har også gode forbindelser med fysioterapeutene som jobber hardt med vår spiller.