Torres glad for seier

Torres fornøyd med scoring og avansement. Matchvinner Villa kan tenke seg spill i England. Spilletid for Degen? Ungarsk trio i foreløpig EM-tropp.

Fernando Torres innrømmer at han er svært glad for å ha scoret sitt første mål i Euro 2008. 2-1-seieren mot Sverige betyr også at Spania er gruppevinnere før  siste gruppespillskamp mot Hellas på onsdag.
- Jeg er fornøyd med seieren, uttaler Torres.

- Mitt første mål? Jeg forholder meg rolig, det har alltid vært tilfelle. Jeg ordnet et viktig mål, akkurat som Villa, og nå er vi videre.

Kampen mellom Spania og Sverige så ut til å ende 1-1 da David Villa dukket opp og avgjorde to minutter på overtid. Torres tror nå at Spania kan gå hele veien.
- For å vinne slike mesterskap må man vite hvordan man lider, og vi er et lag som nettopp vet det, hevder "El Niño".

- Nøkkelen er å lese kamper fordi de vil ikke bli så enkle som oppgjøret mot Russland.

Matchvinner og EMs toppscorer, David Villa, ser for seg en fremtid i England.
- Liverpool og Chelsea er store attraktive klubber. Liverpool har spansk trener, og jeg har også mange venner der.

- Da Rafa var trener i Valencia og jeg var i Zaragoza, var det kontakt om at jeg skulle slutte meg til Valencia, men jeg ankom ikke før et år etter at han hadde reist, forklarer Villa.

Spilletid for Degen?
Philipp Degen, som blir Liverpool-spiller 1. juli, har fremdeles til og gode å få spilletid i Euro 2008. Sveits møter Portugal i en betydningsløs kamp i Basel i kveld, og kanskje velger Sveits' landslagssjef Jakob "Köbi" Kohn å benytte flere spillere som ikke har fått sjansen tidligere i mesterskapet. Kampen sparkes i gang klokken 20.45, og sendes direkte på TV2 Sport UEFA Euro 2008, svensk TV4 Sport og dansk TV2 Zulu. Det vil også bli mulig å se kampen i opptak på TV2 klokken 23.55, svensk TV4 klokken 00.05 og dansk TV2 klokken 23.00.

Ungarsk trio i foreløpig EM-tropp
Ungarn har offentliggjort en foreløpig tropp på 24 spillere til sommerens EM-sluttspill for U19-landslag. Liverpool-trioen Krisztián Németh, Péter Gulácsi og András Simon er alle tatt ut. Troppen skal reduseres til 18 spillere før Ungarn åpner mot Bulgaria 14. juli.