Torres i løpetrening

Benítez avslører at Torres begynte med løpetrening i går. Kanskje rekker han Tottenham-kampen. Få kanaler sender kveldens kamp. Liverpool er ikke store favoritter, mener Wenger.

Fernando Torres må sto over kveldens kamp mot Portsmouth med en hamstringskade, men spissen kan være tilbake mot Tottenham lørdag. Rafael Benítez avslører at 24-åringen nettopp er tilbake i løpetrening.
- Tirsdag var den første treningsøkten han har løpt på. Han kan ikke spille, men kanskje Torres vil være frisk til helgen, forteller Benítez til Liverpool Echo.

Få kanaler sender Liverpool-Portsmouth
Liverpool-Portsmouth sendes i opptak på Canal+ Sport 1 fra klokken 23.00. Det er sannsynligvis den beste muligheten til å få sett de røde i aksjon i kveld. Ellers sender LFC TV kampen i sin helhet klokken 01.00 natt til torsdag. Rumensk/ungarsk Eurosport 2, arabisk Show Sports 4, sør-afrikansk Super Sport 3 og israelsk YES Sport 2 sender kampen direkte.

- Ikke store favoritter
Liverpool har beseiret Manchester United og Chelsea, men Arsenals manager Arsene Wenger synes ikke Liverpool er superfavoritter til å hente hjem gullet.
- Liverpool har vært veldig stabile til nå. De har fordel fordi de har møtt både Manchester United og Chelsea. De er i en sterk posisjon, men det er en lang vei. For meg ser det ut som ingen dominerer ligaen til å kalle seg superfavoritter i øyeblikket, sier Wenger til Arsenal offisielle nettsted.