Torres ignorerer overgangsryktene

Enkelte spanske og britiske tabloidaviser har den siste tiden linket Fernando Torres mot mulige overganger til Chelsea og Barcelona, men storscoreren selv ignorerer ryktene.

Det er bare et par uker siden Madrid-avisen Marca hevdet at Chelsea sto klare til å bruke 50 millioner euro på Liverpools stjernespiss, Fernando Torres. De ryktene ble avkreftet av Liverpool Echo.

Likevel fortsetter rykteflommen rundt spilleren, og Barcelona har også blitt linket til 24-åringen den siste tiden. At overgangsryktene ville komme var forventet, med tanke på Liverpools usikkerhet på eiersiden, den sensasjonelle førstesesongen til spanjolen, og at pengesterke Chelsea og Barcelona begge har endt troféløse denne sesongen. I dag har det dukket opp nye rykter, der det hevdes at Chelsea-eier Roman Abramovich skal stå klar til å legge 50 millioner pund på bordet for spissen. Fernando selv ignorerer ryktene.
- Jeg trives i Liverpool, og jeg vil foretrekke å ignorere overgangsryktene nå og konsentrere meg om Euro 2008, som har mitt fokus for øyeblikket, siteres Liverpools nummer 9 av Marca i ettermiddag.

- Når turneringen er ferdig kommer jeg til å ha ferie, for så å returnere til Liverpool, avslutter Torres.

Spanjolen har kontrakt med Liverpool ut 2013-sesongen.