Torres: - Jeg kan spille mot Chelsea

Fernando Torres uttaler til spansk presse at han ikke har pådratt seg noen alvorlig skade, og vil være i stand til å spille mot Chelsea på søndag.

Gode nyheter fra Spania. Fernando Torres har gått ut og beroliget alle som trodde at han pådro seg en alvorlig strekkskade i gårsdagens privatlandskamp mot Frankrike. Liverpools toppscorer hevder at han vil være i stand til å spille mot Chelsea på søndag, selv om han haltet av banen etter 23 minutter i går kveld. Han bekrefter dermed uttalelsene til landslagssjef Luis Aragones og landslagslege Jorge Candel, om at det ikke dreier seg om noen alvorlig skade.

Spissen uttaler til spansk presse at han forlot banen etter selv å ha bedt om å bli byttet ut, da han ville forsikre seg om at han ikke forverret smellen han fikk i den grad at han ikke kunne spille for Liverpool på Stamford Bridge.

- Jeg ønsket ikke å ta noen sjanser. Jeg forlangte å bli byttet ut. Jeg har fått skaden undersøkt, og jeg akter å spille mot Chelsea på søndag, siteres Torres.

Utvilsomt en gladnyhet både for Rafael Benitez og alle Liverpool-supportere, som så for seg et scenario der de røde reiste til Stamford Bridge uten sin beste angriper.

Torres vil uansett bli undersøkt av Liverpools medisinske stab på Melwood når han returnerer fra Spania.

- Vi vil ikke vite det eksakte omfanget av Fernando Torres sin skade før han er eksaminert av vår egen medisinske stab. Det vil skje i ettermiddag, uttaler en talsmann for Liverpool FC til liverpoolfc.tv.