Torres med sitt første EM-mål

Fernando Torres gjorde sitt første mål i Euro 2008 da Spania slo Sverige 2-1 i Innsbruck. Dermed vil spanjolene være klare for kvartfinalen dersom Russland tar poeng fra Hellas senere i kveld.

Fernando Torres var sentral da Spania slo Sverige 2-1 i en spennende kamp i gruppe D i kveld. Liverpool-spissen gjorde 1-0 etter et kvarters spill. Scoringen kom etter en kort corner, som endte med at Silva la inn i feltet. Der dukket Torres opp på fremste stolpe, og sålet ballen i nettmaskene i duell med sin svenske oppasser.

Zlatan Ibrahimovic utlignet drøye ti minutter før pause. Torres fikk en brukbar sjanse til igjen å gi sitt lag ledelsen midtveis i andre omgang, men klarte ikke å utnytte den. To minutter før full tid hadde han også et brukbart skudd som Isaksson reddet.

Spania ble antagelig snytt for to straffespark i en kamp hvor de til tider dominerte banespillet, og det var derfor ikke urettferdig at David Villa sikret spanjolene seieren to minutter på overtid. Et langt fremspill gikk i retning Torres. Han kolliderte med en svenske, og ballen gikk igjennom hele forsvaret til de gule og blå, og endte hos Villa, som satte lærkula elegant i mål fra skrått hold.

Torres spilte hele kampen, mens de øvrige tre Liverpool-spillerne ble sittende på innbytterbenken gjennom hele oppgjøret.