Torres med troféhunger

Fernando Torres uttaler i dag at han ønsker å bli kronet til EM-vinner, for så å hjelpe Liverpool til suksess på klubbnivå. Mascherano i OL-troppen.

Fernando Torres forventes å starte kveldens EM-finale, og den blonde spissen siteres i dag av Daily Star Sunday på at han har som mål å vinne troféer; både for Spania og Liverpool:

- Mitt mål er å hjelpe Spania til å bli Europamestere, deretter akter jeg å hjelpe Liverpool til å vinne flere troféer.

Videre kan Torres fortelle at han føler at manager Rafael Benítez fortjener en anseelig del av æren for at han greide å tilpasse seg Premier League såpass fort som han greide i sin debutsesong.

- Det hjalp meg da jeg kom til England at manageren allerede kjente meg, og alltid hadde hatt tiltro til mine evner. Han har et fantastisk omdømme i Spania, og så snart jeg hørte han viste interesse for å signere meg, var jeg ikke i tvil om at jeg skulle dra til Liverpool.

- Jeg har blitt passet godt på, hvilket har tillatt meg å konsentrere meg om å score mål for Liverpool. Alt skyldes klubben og omgivelsene der. Jeg må rette en takk til alle.

Som tidenes dyreste Liverpool-spiller hadde imidlertid ikke Torres forventet suksess umiddelbart, men han fikk raskt erfare at han passer Premier League som hånd i hanske.

- Jeg kom til England og tenkte at det kanskje ville ta omkring et år å tilpasse seg til den nye spillestilen før jeg ville nærme meg toppformen. Men, for å være ærlig, ønsket jeg å utgjøre en forskjell. Jeg sa at ett av mine hovedmål var å øke min gjennomsnittlige scoringsrate pr. sesong, og det har jeg gjort. Stilen i Premier League kler meg, og det er hvordan jeg liker å spille.

Mascherano i OL-troppen
Rafael Benítez har sagt at han vil snakke med Javier Mascherano om OL-spill, da han ikke ønsker å klare seg uten terrieren i sesonginnledningen, og har håp om at den overårige Mascherano vil trekke seg fra U23-troppen. Da troppen nå er tatt ut, er det allikevel stadig funnet plass til midtbaneankeret, som selv har sagt han gleder seg til å spille i turneringen for favorittene.

For ordens skyld er følgende spillere nå tatt ut:

Oscar Ustari, Sergio Romero, Nicolas Navarro, Pablo Javier Zabaleta, Ezequiel Garay, Fabricio Coloccini, Federico Fazio, Fabian Monzon, Fernando Gago, Ever Banega, Javier Mascherano, Juan Román, Jose Sosa, Sergio Agüero, Lionel Messi, Ezequiel Lavessi.