Torres nr. 3 - Gerrard nr. 10

Cristiano Ronaldo vant Ballon D'Or foran Lionel Messi og Fernando Torres. Steven Gerrard nr. 10. Tap for Ronald Huth. Innbruddsforsøk hos Pennant.

Fernando Torres og Steven Gerrard nådde ikke opp i kampen om Ballon D'Or. Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo vant prisen foran Lionel Messi og Fernando Torres. Steven Gerrard havnet på 10.plass. Prisen kalles også "European Footballer of the Year", og deles ut av det franske fotballmagasinet France Football. 96 journalister stemmer frem vinneren blant 50 kandidater. Michael Owen er den eneste Liverpool-spilleren som har mottatt utmerkelsen.

Topp 10
1. Cristiano Ronaldo (Portugal, Manch Utd), 446 poeng
2. Lionel Messi (Argentina, Barcelona), 281 poeng
3. Fernando Torres (Spania, Liverpool), 179 poeng
4. Iker Casillas (Spania, Real Madrid), 133 poeng
5. Xavi (Spania, Barcelona), 97 poeng
6. Andrei Arshavin (Russland, Zenit St Petersburg), 64 poeng
7. David Villa (Spania, Valencia), 55 poeng
8. Kaka (Brasil, AC Milan), 31 poeng
9. Zlatan Ibrahimovic (Sverige, Inter), 30 poeng
10 Steven Gerrard (England, Liverpool), 28 poeng

Tap for Huth
Ronald Huth spilte første omgang da Paraguay U20 tapte 1-2 mot Argentina U20 i den siste kampen i en firenasjonersturnering i Paraguay. Etter det vi forstår havnet vertnasjonen på tredje plass, på bedre målforskjell enn Chile. Colombia vant foran Argentina. Turneringen var et ledd i forberedelsene til det søramerikanske U20-mesterskapet som arrangeres i Venezuela fra 19.januar til 8.februar neste år.

Innbruddsforsøk hos Pennant
Jermaine Pennant og hans forlovede unnslapp et innbruddsforsøk med skrekken. Tyver forsøkte å bryte seg inn mens paret lå og sov. En stjålet Land Rover krasjet gjentatte ganger inn i deres inngangsport, før de kjørte opp oppkjørselen til fireromsleiligheten i Hale (Cheshire) og stoppet ved inngangsdøren. Politiet mener tyvene var ute etter Pennants sportsbiler, inkludert en Lamborghini som var parkert utenfor. Mennene ble forstyrret da Pennant våknet og kom ned. Land Roveren kjørte av sted, og ble senere funnet utbrent i nærheten.
- Det var skremmende. Vi våknet opp av et kraftig smell, og vi gikk ned. De forsøkte å ta seg inn. Vi er bare glad for at vi er ok, uttaler Pennant til The Mirror.