Torres rekker Atlético-kampen

Rafael Benítez kan via Liverpools offisielle hjemmeside fortelle at det er 70% sjanse for at Fernando Torres vil bli involvert mot gamle lagkamerater på Anfield i morgen.

På Liverpools offisielle hjemmeside heter det at Torres vinner kampen mot klokka for å rekke Liverpools viktige Champions League-kamp mot Atlético Madrid på Anfield i morgen kveld.

Verdensklassespissen har vært ute i fem kamper siden han pådro seg en strekk i landskamp for Spania, men har arbeidet meget hardt for å kunne ta del i kampen mot Atlético, klubben han kom fra før 2007/08-sesongen, og få et lidenskapelig møte med gamle lagkamerater og supportere.

- Fernando har jobbet ekstremt hardt og har samarbeidet godt med klubbens fysioterapeuter, kunne Rafael Benítez berette ovenfor Liverpools offisielle hjemmeside i dag morges.

- Han trente i går og vil trene i dag, før vi ser an situasjonen. Jeg vil si at det et 70% sjanse for at han kommer til å spille i kampen. Atlético var hans første klubb og nå er han i Liverpool - to klubber med mange supportere som elsker ham, så dette er et massivt oppgjør for ham, siteres Liverpool-manageren.

Mest sannsynlig vil det komme ytterligere opplysninger om hvorvidt Torres vil spille mot Atlético eller ei under dagens pressekonferanse klokken 14.15.