Torres sikter seg inn på flere scoringer

Fernando Torres sikter seg inn på flere scoringer enn forrige sesong. EM-mesteren er full av selvtillit, og tror Keane kan bli meget viktig for laget.

Fernando Torres frykter ikke den vanskelige andre sesongen. 24-åringen var tilbake for preseasontrening med Liverpool denne uken etter å ha gått til topps i Euro 2008 i Sveits/Østerrike. Torres er sikker på at erfaringen fra det mesterskapet vil hjelpe ham den kommende sesongen. Med 24 Premier League-scoringer sist sesong ble han den mestscorende utlending i en debutsesong siden Ruud van Nistelrooy endte opp med 23 nettkjenninger i 2002.
- Min målsetting er å score mer enn forrige sesong. Det er hva jeg arbeider for, uttaler Torres ifølge Liverpool Daily Post.

- I det minste har jeg som mål i tangere tallene fra forrige år fordi det er viktige i bidra med scoringer for laget.

- Å få tankene rettet mot Liverpool etter EM vil ikke være noe problem. Alle spanjolene kom glade tilbake, fulle av selvtillit, og med et virkelig ønske om å forbli i toppen og fortsette med å vinne. Vi har nå en mulighet til å gjøre oss bemerket i Premier League og Champions League.

- Jeg tar fatt på denne sesongen med all verdens ønsker og håp.

Liverpool skal prøve å ta sitt 19. ligagull på forsøk nummer 19.
- Forventingene er enorme som enhver sesong. Folk snakker om at vi skal vinne Premier League igjen fordi vi har vært et stykke unna de siste sesongene. Det er 19 år siden vi vant den. Vi må også komme blant de beste lagene i Champions League igjen. Vi er et veldig konkurransedyktig lag over to kamper. Jeg er sikker på at vi kan gå langt.

Fernado Torres tror Robbie Keane blir veldig viktig for Liverpool.
- Robbie Keane ønsket virkelig å komme til oss. Jeg tror han kommer til å tilføre enormt mye - hardt arbeid, mål og erfaring. Han vil bringe laget opp et hakk. Jeg er sikker på at han kommer til å bli veldig viktig denne sesongen.

- Men lagets taktikk og om vi skal spille to på topp eller ikke, er opp til Rafa.