Torres trives foran The Kop

Fernando Torres håper på ny nettkjenning foran The Kop mot Blackburn. Martin Skrtel håper på gjensyn med Russland. Kroatisk midtbanespiller blir gjerne rød.

Fernando Torres sier til liverpoolfc.tv i dag at han elsker å spille foran The Kop. Nå håper han på nye nettkjenninger foran den berømte tribunen i søndagens kamp mot Blackburn.

- Jeg vet ikke hva som gjør målet foran The Kop så spesielt. Det må ha noe med tribunen å gjøre. Denne tribunen er så stor og imponerende. Jeg tror jeg har gjort halvparten av målene mine i den enden, og jeg håper jeg vil fortsette å gjøre viktige mål der, sier spissen.

- Jeg føler at Liverpools supportere viser meg imponerende stor respekt. De ønsker at jeg skal spille hver kamp, og det får meg til å prestere ute på banen. Jeg er stolt over å ha fått en egen sang i løpet av så kort tid, og den blir nå sunget til meg på hver kamp. Det er viktig for en fotballspiller å vite at han er ønsket, avslutter han.

De siste fem hjemmekampene mot Blackburn har for øvrig vist seg å være svært jevne affærer, med ett unntak. I april 2004 vant nemlig Liverpool hele 4-0. De øvrige av disse kampene har endt med henholdsvis 1-1, 0-0, 1-0 og 1-1.

Skrtel drømmer om Moskva
Martin Skrtel drømmer om en retur til Russland i mai. Slovaken spilte som kjent der før han kom til England. 22-åringen har vist imponerende stopperspill etter overgangen fra Zenit St. Petersburg, og drømmer nå om semifinaleseier over Chelsea og finaleplass i Champions League. I så fall vil han bli den første slovak til å spille finale i Europas gjeveste klubbturnering.

- Det er et hinder til som må passeres, og jeg vil gjøre mitt beste for at vi skal klare det. Chelsea vil bli en tøff motstander. Oppgjørene er helt åpne, og det er 50-50 hvem som vil gå til finalen, mener Skrtel.

- Formen på kampdagene blir utslagsgivende. Det laget som er best forberedt vil nå finalen. Jeg tror det blir oss, sier han til liverpoolfc.tv.

Skrtel møtte nettopp Chelsea så tidlig som i sin fjerde kamp for Liverpool. Et målløst oppgjør på Stamford Bridge i februar.

- Jeg husker den kampen godt. Det er ikke så lenge siden. Det var en jevn kamp, og Chelsea skapte ikke mye. Det gjorde ikke vi heller. Uavgjort var et rettferdig resultat.

Skrtel er ellers veldig glad for at trilogien mot Arsenal nå er over, med bestått resultat for de røde.

- Den første kampen i London ble utslagsgivende. De spilte bedre enn oss, men vi tapte ikke. I slike kamper kan du ikke spille fin fotball. Resultatet betyr alt. Det er ikke lett å forsvare seg mot så gode spillere. Kampene var tøffe både fysisk og mentalt. Jeg er glad de er over nå.

Modric blir gjerne rød
Ifølge kroatisk presse skal Liverpool ha lagt inn bud på midtbanespilleren Luka Modric. Det er forventet at 22-åringen vil forlate Dinamo Zagreb til sommeren. Landslagsspilleren er henrykt over den angivelige interessen fra Anfield.

- Jeg ønsker ikke å diskutere en mulig overgang, men dersom Liverpool virkelig ønsker meg så er det fantastisk og jeg ville være beæret, uttaler spilleren selv til Vecernji List.