Torres vil igjen høre sin sang

Fernando Torres var tidligere et transfermål for Arsenal. I kveld håper han å sende rivalen fra London ut av Champions League, slik at Anfield igjen kan svinge til tonene av Torres-sangen.

Arsene Wenger har nese for talent, og før dagens kvartfinale innrømmer Fernando Torres at sjefen på Emirates også prøvde å lokke ham til den engelske hovedstaden for noen år siden. Med 28 mål håper superspissen at han ytterligere skal pynte på sin scoringsstatistikk denne sesongen, og samtidig utløse en kraftigere versjon av supporternes mest populære sang enn noen gang før.

- Da begynte tilbudene å komme inn, og et av dem var fra Arsenal, sier Fernando til Liverpool Echo om interessen som ble skapt etter at han ble toppscorer i EM for U19 landslag.

- Vi var fornøyd med 1-1 og bortemål i den første kampen, men det betyr ikke at vi tar noe for gitt i returen. Det at vi nå har spilt 1-1 tre ganger viser at det ikke er mye som skiller de to lagene, fortsetter spissen om mulighetene foran returen mot The Gunners.

- Vi kan ikke vinne ligaen, og det vil nå også bli veldig vanskelig for Arsenal. Champions League er vår sjanse til å vinne et trofé slik at vi må være veldig fokuserte.

- Vi har selvtillit når vi spiller i denne turneringen og klubbens historie viser at med hjelp av publikum er alt mulig.

- Seieren mot Inter var fantastisk, de har et godt lag og det ga oss mye selvtillit.

- Atmosfæren var utrolig. Fansen sang gjennom hele kampen og deres støtte var hovedårsaken til at vi kunne ta hjem seieren. På hver eneste bane du spiller kan du høre at Liverpool-fansen synger og støtter laget, og det gjør at du føler deg virkelig bra.

- Kveldene i Europa er likevel noe spesielt. Jeg ble fortalt om dem da jeg kom til Liverpool, men når jeg nå selv har opplevd det ønsker jeg meg bare mer og mer av det samme.

Den siste sangen om Fernando Torres har blitt en slager på The Kop, og hvis spanjolen nå kan score et avgjørende mål i en slik avgjørende kamp, vil den true med å løfte taket på Anfield.

- Når jeg hører fansen synger sangen de har laget om meg gir det meg en fantastisk følelse, medgir Fernando.

- Den synes å bare bli sunget høyere og høyere. Forhåpentligvis kan jeg betale tilbake støtten ved å hjelpe til at vi får det resultatet som supporterne ønsker i kveld.


HIS ARMBAND PROVED HE WAS A RED - TORRES, TORRES

YOU'LL NEVER WALK ALONE IT SAID - TORRES, TORRES

WE BOUGHT THE LAD FROM SUNNY SPAIN,

HE GETS THE BALL HE SCORES AGAIN,

FER-NAN-DO TORRES LIVERPOOLS NUMBER 9.

(melodi: "The Animals Went in Two by Two")