Torres vil ta igjen Ronaldo

Fernando Torres tror at han kan slå ledende Cristiano Ronaldo i kampen om toppscorertittelen i Premier League.



Fernando Torres er for øyeblikket kun to mål bak Premier Leagues toppscorer, Cristiano Ronaldo, og spanjolen er sikker på at han kan frata portugiseren toppscorertittelen, dette avslører spanjolen i samtale med Liverpool Daily Post.

- Det ville være en fantastisk ære for meg personlig dersom jeg kunne ende opp som ligaens toppscorer. Selvsagt er fotball et lagspill, og det viktigste er at laget gjør det bra. Men å toppe toppscorerlistene ville være en stor ære, og jeg er trygg på at jeg kan klare det.

- Så langt har jeg 19, hvilket levner meg bare to bak Cristiano, så forhåpentligvis kan jeg fortsette å utfordre ham til siste slutt av sesongen. Jeg har vært fornøyd med min form den siste tiden, og jeg håper at jeg kan holde på den, og fortsette med å score mål.

På spørsmål om hva som prioriteres for hans egen del, om det skulle stå mellom ham selv og hans lag, er imidlertid Torres krystallklar.

- Kvelder som mot Inter er grunnen til at jeg kom hit i utgangspunktet. Alle vet hvilken fantastisk historie denne klubben har i Europa. Jeg ville ha byttet enhver personlig triumf mot en Champions League-medalje med Liverpool.