Tottenham ser på Liverpool-duo

Spurs-manager Juande Ramos rapporteres å sikle på Liverpool-duoen Yossi Benayoun og Peter Crouch når han skal styrke sitt lag i sommer.

Tottenham-manager Juande Ramos har meldt seg på i kampen om Liverpools fyrtårn Peter Crouch, og rapporteres å også være interessert i lagkameraten Yossi Benayoun.
Premiership Latest skriver at Peter Crouch nå er klar for nye utfordringer etter kun å ha fått sporadisk tillit fra Rafael Benítez foregående sesong.

Videre spekuleres det i at Dimitar Berbatov kan komme til å forlate Tottenham i sommer, og at et kjøp av Crouch vil avhenge av bulgarerens avreise. Til sammen hevdes Tottenham å ville tilby Liverpool £15 millioner for Crouch og Benayoun, hvorav henholdsvis £9 millioner og £6 millioner for først- og sistnevnte.

Fra før av har Harry Redknapp i Portsmouth erklært sin interesse for duoen, og mens Crouch, med kun ett år igjen av sin nåværende avtale, enda ikke har signert et foreliggende kontraktstilbud, har Benayoun ytret ønske om å bli på Anfield karrieren ut. Signaler i lokalpressen peker dessuten i den retning at Benayoun ikke er av spillerne Benítez ønsker å skille seg ad med i sommer.

Liverpool skal allerede ha avslått et bud fra Portsmouth pålydende £9 millioner for Crouch, men det hevdes allikevel fra enkelte medier at nettopp den summen kan være nok til å prise spilleren unna Anfield. Budet fra Pompey skal imidlertid ha vært for fokusert på langsiktig nedbetaling og klausuler, mens Benítez i utgangspunktet vil ha penger pronto for landslagsspilleren.