Tranmere låner Antwi

Tranmere Rovers bekrefter på sine offisielle nettsider at de låner midtstopper Godwin Antwi fra Liverpool frem til januar. 20-åringen er tiltenkt en rolle som høyreback på Prenton Park.

Tranmere Rovers melder i dag at de har lånt Liverpools 20 år gamle midtstopper Godwin Antwi frem til januar. Antwi kom til Anfield fra spanske Real Zaragoza i 2005, men har fortsatt ikke debutert for Liverpools førstelag. Forsvarsspilleren ble født i Ghana, men har spansk pass.

Antwi var med på Liverpools juniorlag som vant FA Youth Cup i 2006, og har siden vært lånt ut til Accrington Stanley i 2006/07 (9 kamper) og Hartlepool i 2007/08 (34 kamper/1 mål).

- Godwin er en veldig talentfull ung forsvarsspiller, som vi har fulgt en stund. Vi hørte at han ble tilgjengelig på lån, og jeg tok sjansen på å hente ham til oss for å spille høyreback, opplyser Tranmere-manager Ronnie Moore.

- Godwin har vært tre år i Liverpool, så han har jobbet under noen gode trenere. Han er komfortabel med ballen, og har erfaring fra League One med Hartlepool. Han vil gi forsvaret vårt kvalitet, styrke og fart. Forhåpentligvis klarer vi å beholde ham ut over januar også, legger Moore til.

- Jeg vil takke Rafael Benitez og Liverpool FC for at de lot oss få låne denne spilleren. Det er flott at våre to klubber er i stand til å samarbeide for å fremme karrieren til en ung spiller.

Antwi selv sier følgende om overgangen:

- Jeg er veldig glad for å komme til Tranmere. Det er en god klubb, og det blir en flott erfaring å ta med seg for meg. Jeg ser frem til å møte mine nye lagkamerater, og gleder meg til noen harde treningsøkter frem mot seriestart.

Det er ventet at Antwi vil debutere for Tranmere i deres treningskamp mot Bolton på Prenton Park førstkommende tirsdag. Deretter står treningskamp mot Adam Hammills Blackpool på programmet lørdag 2.august.

Godwin Antwi har fått trøye nummer 2 i Tranmere.

SISTE: Liverpool FC har nå også bekreftet Antwis utlån til Tranmere på sine offisielle nettsider.

Siste nytt fra Sabra Sportsreiser
Vår samarbeidspartner på reisesiden, Sabra Sportsreiser, melder at de nå er helt utsolgt for pakker til hjemmekampen mot Wigan 18.oktober. De opplyser ellers at de har noen få ekspresspakker igjen til sesongens første hjemmekamp, mot Middlesbrough lørdag 23.august. Siste frist for bestilling til denne kampen er onsdag 30.07.08 kl 12.00. Alle bestillinger må sendes skriftlig til [email protected].