Travle dager for Momo

Momo Sissoko tror han er Juventus-spiller i løpet av de neste 48 timene, mens han i kveld er involvert i en kamp som kan bli avgjørende for Mali i det afrikanske mesterskapet.

Midtbanekjempen bekrefter at det er pågående forhandlinger med Juventus om en overgang fra Anfield til Italia, og det forventes at en overgang blir ordnet innen transfervinduet lukkes førstkommende torsdag. I tillegg er Momo og hans Mali opptatt med spill i African Nations Cup, hvor kveldens kamp mot Nigeria kan bli helt avgjørende for den videre skjebnen i mesterskapet.

- Jeg har veldig god kontakt med Juve og min agent er i Torino for å forhandle, sier Sissoko til Sky Sports News.

- Jeg tror transferen kan være i orden i løpet av de neste to dagene.

- Det er en meget stor klubb og et lag som jeg liker. De har en god fremtid, og derfor ønsker jeg å gå til Juventus.

- Jeg synes ikke det var et stort problem å være i Liverpool, men jeg er fortsatt bare 23 år og ønsker å spille mer. Derfor vil jeg forlate Liverpool.

Momo Sissoko stod over første kamp mot Benin, da Mali vant 1-0, i det afrikanske mesterskapet, men vil håpe å være involvert mot Nigeria i kveld. Nigeria tapte 1-0 mot Elfenbenskysten i sin første kamp i den sterke gruppe B, og vinneren av kveldens kamp vil ligge godt an til å ta en av de to plassene som sikrer plass i kvartfinalen.

Kampen sendes direkte på Eurosport fra kl 20.30.