Trenerseminar med Liverpool FC Academy

I samarbeid med Rogaland fotballkrets, Liverpool FC og Inter Milan har SK Haugar gleden av å invitere til tidenes trenerseminar i Haugesund 21. og 22. juni!

SK Haugar har gleden av å invitere trenere og lagledere i aldersbestemte klasser til et unikt trenerseminar. SK Haugar har gjennom flere år samarbeidet med Liverpool FC i forbindelse med treningssamlinger og den årlige fotballskolen. Dette samarbeidet har i år også resultert i muligheten til å tilby seminar for trenere med topp instruktører fra Liverpool FC og den italienske storklubben Inter Milan.

Stuart Gelling er en av lederne ved Liverpools akademi og har tittelen Head of Community Coaching ved Liverpool Academy. Han har gått gradene i Liverpool-systemet fra aldersbestemte lag helt opp til a-stallen. Stuart er 34 år gammel og i tillegg til å sitte i ledelsen i akademiet, trener han et av de aldersbestemte lagene ved akademiet.

Det er Liverpool Academy ved Stuart Gelling som er ansvarlig for det sportslige i samlingen, men med seg i gjennomføringen får han også to trenere fra Inter Milans akademi. For ordens skyld - Liverpool Academy har fostret stjerner som Robbie Fowler, Michael Owen (bildet), Steven Gerrard og Jamie Carragher.

- Vi setter stor pris på å bli invitert til Haugesund og SK Haugar, som vi har hatt et godt samarbeid med gjennom flere år nå. Vi vil fortelle og demonstrere hvordan vi jobber med å utvikle unge talenter i Inter Milan og Liverpool FC. Seminaret vil være en god mulighet til å få tips og innspill til hvordan man kan utføre trenergjerningen på en best mulig måte. Jeg setter stor pris på samlinger som dette, fordi det er en erfaringsutveksling for alle som jobber med aldersbestemte lag, sier Stuart Gelling.

Praktiske opplysninger:
Målgruppen for samlingen er trenere og lagledere for aldersbestemte klasser. Samlingen vil bestå av praktiske øvelser og teori. En del av de praktiske øvelsene vil bli vist på FK Haugesund sin talentgruppe der dere som trenere/lagledere vil få spesiell instruksjon og muligheter for å observere hva som vektlegges. Andre deler av de praktiske øvelsene vil dere delta i selv. Ta derfor med treningstøy.

Seminaret går av stabelen lørdag 21. juni kl. 11-15 og søndag 22. juni kl. 11-15.

Sted for trenerseminaret er Haugarhallen, Sakkestad idrettssenter sør i Haugesund.

Påmelding sendes til: [email protected]. Påmeldingen må inneholde navn, adresse, telefonnummer og hvilket lag du trener.

Påmeldingsfrist er 23. mai. NB! Det er begrenset antall plasser, så her blir det først til mølla!

Pris er kr 690,-. Kursmateriell og lunsj begge dager er inkludert i prisen. Beløpet betales til konto 3330.22.68490 samtidig med påmeldingen.

SK Haugar sin kontaktperson for seminaret er Johannes Stavland (920 48 779)

Overnatting kan tilbys på SAS Radisson i Haugesund (like ved Haugarhallen) for kun kr. 750 pr. pers i enerom

Velkommen til spennende helg med faglig påfyll og nye impulser!