Trenger ikke selge Alonso

Rafael Benítez bekrefter at Liverpool ikke trenger å selge Alonso for å finansiere flere spillerkjøp, men at én eller to spillere må selges. Manageren innrømmer at han behøver flere britiske spillere.

Rafael Benítez mener det må komme et stort bud før han vil vurdere å selge Xabi Alonso. Manageren sier at penger ikke lenger er et tema i jakten på Gareth Barry, og tror Alonso forstår årsaken til hvorfor de røde forsøkte å selge den tidligere Real Sociedad-spilleren i sommer.
- Jeg forklarte ham hvorfor jeg trengte penger til å kjøpe spillere, forteller Benítez til skysports.com.

- Han kan forstå at dersom vi har Mascherano, Lucas, Steven Gerrard og så Plessis, da har vi fire andre midtbanespillere, så kan vi kanskje selge en spiller.

- Da jeg først snakket med Xabi (om en overgang), trengte vi penger. Etter disse månedene er det ikke et spørsmål om penger. Vi må få et stort bud fordi Alonso er en stor spiller.

- Men dersom vi selger én eller to spillere, har vi nok penger til å hente inn enda én god spiller.

Rafa er klar over at han trenger flere britiske spillere da UEFA krever åtte "locally trained players" i spillerlisten på 25 spillere i e-cupene.
- Ikke glem at vi trenger åtte britiske spillere. Den venstrebeinte spilleren vi snakker om kan også spille i tre posisjoner.