Treningskamper i ettermiddag

Både Liverpool U18 og Liverpools reservelag spiller treningskamper i ettermiddag. U18 er vertskap for Plymouth på akademiet, mens reservelaget gjester Stockport.

Juniorlagets kamp startet allerede klokken 14.00, mens Gary Abletts mannskap først skal i ilden kl 16.00 på Edgeley Park.

U18-trener Hugh McAuley føler at hans tropp er sterkere enn for ett år siden.

- I dag møter vi Plymouth, og vi skal også spille mot Bradford snart. Dermed får vi et par hjemmekamper der vi kan teste ut ulike ting på den flotte gressmatta på akademiet. Forhåpentligvis kan vi forbedre vårt spill, sier han til LFC TV.

- Disse kampene gir oss sjansen til å prøve flere av våre spillere mot lag vi vanligvis ikke spiller mot, og det er en fin måte å forberede oss til turneringen vi skal spille i Spania om noen uker, legger han til.

- Forventningene er alltid store når spillerne begynner preseasontreningen, ettersom du ikke har sett spillere og stab på mange uker. Det er flott å ha hele gruppen tilbake i trening, slik at vi kan begynne jobben. Jeg lærte mye om mine spillere i fjor, da vi hadde et veldig ungt lag, uttaler McAuley.

- Nå er guttene litt mer erfarne, og det kan bare være bra for utviklingen deres det kommende året. Vi håper at laget har blitt litt tøffere. Vi har selvsagt hentet inn noen nye spillere også, og vi ser frem til å jobbe med dem. Jeg synes vi har en bra tropp nå.

- Vi har spillere som Adam Pepper og Jack Metcalf, som også fikk prøve seg litt i fjor, i tillegg til noen helt nye spillere.

- Vi har karer som Michael Roberts og Alex Kacaniklic, som er veldig unge U18-spillere, så vi har litt rutine i tillegg til noen veldig gode førsteårsspillere, avslutter McAuley.